Cookie- og privatlivspolitik


Panasonic DVD Recorder DMR-EX78

Alt virker gennemtænkt og i orden, og med 250 GB løber man ikke tør for plads foreløbig.

Set til:

3.244,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Denne harddiskoptager fra Panasonic har en indbygget harddisk på 250 GB, hvilket rækker til ikke mindre end 441 timers optagelser, hvis man vælger den laveste optagekvalitet, og cirka den halve tid, hvis man vælger at optage i dvd-kvalitet.

Ud over harddisken er der også en dvd-brænder, så man kan kopiere sine optagelser og vise dem på en almindelig dvd-afspiller eller på pc’en. Panasonic DVD Recorder har også sin egen MPEG-2 DVB-T-tuner, så den kan modtage og optage digi­talt tv. Det kan andre optagere også, men det er ikke alle, der har deres egen digitale tuner. Uden den kan man ikke optage et andet program end det, man ser. Sådan er det ikke med Panasonics DMR-EX78. Her kan man bare optage løs og så se noget andet imens.

Opsætningen sker nærmest automatisk, når man første gang tænder for maskinen. Den søger efter både digitale og analoge tv-signaler og gemmer dem. Og når man vil optage en udsendelse, vælger man den blot fra en menu. Ikke noget med at bekymre sig om tider og kanalnumre. En anden menu holder styr på det, man har optaget, og her kan man sortere eller slette sine optagelser.

Det er også muligt at kopiere optagelserne over på dvd. Man vælger, hvad der skal kopieres, og dernæst kan man lade kopieringen foregå ved høj hastighed, så man ikke skal sidde og vente i hele udsendelsens længde. Harddiskoptageren har timeshift, en funktion, der gør det muligt at holde pause i en tv-udsendelse. Når man trykker på pauseknappen, går maskinen i gang med at optage, og når man så trykker på play-knappen igen, fortsætter udsendelsen. Det er en meget praktisk funktion, som man hurtigt vænner sig til at have ved hånden.

Fakta
  • Nem opsætning

  • Indbygget digital tuner

  • Ingen MPEG-4

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
En ordentlig lydoptager

En ordentlig lydoptager

Audacity er et komplet lydstudie, der gør det muligt at optage ubegrænset meget lyd, endda i mange spor, og derefter redigere og mikse resultatet, som du har brug for.

Læs mere

Gratis layoutprogram

Gratis layoutprogram

PagePlus er et helt gratis program, der er nemt at komme i gang med. Det store udvalg af guider lader dig lynhurtigt opbygge færdige dokumenter, som du kan undersøge og eksperimentere videre med på egen hånd.

Læs mere

Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her