Cookie- og privatlivspolitik


Palm Tungsten E2

Palm bekræfter med E2, at de er langt bagefter Microsoft på PDA-markedet, og det kan blive en nærmest umulig udfordring at indhente det tabte.

Set til:

1.657,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Den nyeste udgave af Palms PDA, kaldet Tungsten E2, er ved at være sidste krampetrækning for Palm, der har fået seriøst baghjul af Microsofts PocketPC med Windows Mobile.

Formen og kvaliteten fejler ikke noget på E2. Den er lille og let, og virker ret solid, på trods af det tynde udseende. Den er også pænt designet, og er i øvrigt meget stabil. Faktisk ville den være ganske glimrende bortset fra at skærmen langt fra er stor nok. Palm holder stædigt fast ved deres tegneplade i bunden af skærmen. Det koster alt for meget plads, når du for eksempel gerne vil se en film.

Det største problem med Tungsten E2 er fundamentalt og åbenbart uoverstigeligt for Palm: Softwaren er klodset, forældet og ligner nærmest Windows 3.1. Selv om E2 fysisk indeholder alt den nyeste teknologi, virker alt forældet, når det placeres i en grim brugerflade. Når man dertil lægger, at E2 mangler den direkte kompatibilitet, Windows Mobile har med PC'en, er det svært at finde bare en grund til at vælge en Palm over en PocketPC.

Fakta

FAKTA

Palm Tungsten E2

  • Lille og let

  • God hardware

  • Lavt batteriforbrug

  • Forældet software

  • For lille skærm

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
D-Link DIR-655 Wireless N router

D-Link DIR-655 Wireless N router

D-links lover større rækkevidde og højere hastighed med deres nye router.

Læs mere

 Trackball

Trackball

En trackball svarer til en mus, men i stedet for at flytte musen rundt på skrivebordet flytter du en kugle med fingrene.

Læs mere

Defragmentere

Defragmentering er at organisere filerne på harddisken sådan, at de ligger samlet. Defragmentering skaber også plads til nye filer og får generelt Windows til at arbejde hurtigere.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her