Cookie- og privatlivspolitik


Palm Treo 750

Perfekt til e-mail og mobilt kontorbrug, men til prisen burde den understøtte trådløst netværk, have mere hukommelse og et bedre kamera.

Set til:

4.700,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Palms nye smartphone (blanding af håndholdt computer og mobiltelefon) er den ideelle partner til forretningsmanden, der har brug for at have sit kontor med sig på rejsen. Den er ekstremt nem at sætte op og bruge og lyder hamrende godt, men den skuffer en smule på teknikken.

Treo 750 er den første af sin slags fra firmaet Palm, som kommer med et Windows-styresystem (normalt kører de Palm OS) - men det skal man ikke lade sig skræmme af, for det virker eminent godt.

Palm har givet smartphonen et tastatur, der indeholder de fleste almindelige taster, og derudover lagt vægt på, at man ikke nødvendigvis behøver betjene alle mulighederne med den medfølgende pegepind. Det giver blandt andet den fordel, at e-mail-programmet kan åbnes med et enkelt tryk. Når vi nu er ved e-mail-programmet, skal det nævnes, at opsætningen er ligeså nem, som havde det været på en almindelig pc - bare følg guiden og tast e-mail-kontooplysningerne ind, og så virker det med det samme. En anden fordel er, at alle programmer og funktioner kan betjenes med bare én hånd.


Treo 750 kan selvfølgelig også gå på internettet. Det foregår via GPRS eller 3G, men ærgerligt nok understøtter den ikke trådløst netværk, og det burde den til prisen. Det indbyggede kamera er egentlig udmærket og tager skarpe billeder med gode farver, men opløsningen er desværre kun på 1,3 megapixels, hvilket begrænser den kreative efterbehandling betydeligt. Når det kommer til lydkvaliteten er der til gengæld ingen fejl eller mangler, og kvaliteten under samtale er hamrende god også i modtagerens ende.

Rent fysisk er smartphonen en smule stor i det og egner sig ikke ligefrem til skjortelommen. Men den ligger rigtig godt i hånden og føles meget solid.

Fakta

Palm Treo 750

Styresystem: Windows Mobile 5 Pocket PC Phone Edition
Telenetværk: GSM/GPRS/EDGE/UMTS, GSM: 850/900/1800/1900 (Quadband), UMTS: 850/1900/2100, 3G, HSDPA
Hukommelse: 128 MB
Hukommelseskort: op til 2 GB miniSD
Processor: 300 MHz Samsung
Display: 240 x 240 TFT
Tilslutning: Bluetooth stereo (A2DP), infrarød
Kamera: 1,3 megapixels
Størrelse: 11,1 cm høj, 5,8 cm bred, 2,2 cm tyk
Vægt: 154 gram

  • God lydkvalitet

  • Fuldt tastatur

  • Meget brugervenlig

  • Mangler trådløst netværk

  • Høj pris

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Problemer med farverne

Problemer med farverne

Denne skærm efterlader et ret blandet indtryk. Den er solidt bygget og burde være rigtig god. Men farvebalance, betjening og kontrast falder igennem.

Læs mere

Samsung SyncMaster T220HD

Samsung SyncMaster T220HD

Samsung SyncMaster T220HD er en rigtig god skærm med digital tv-tuner og et hav af tilslutningsmuligheder. Vi anbefaler.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her