Cookie- og privatlivspolitik


Outlook 2007 for alle

Outlook 2007 er desværre ikke som titlen antyder "for alle". Forfatteren Jørgen Koch giver en grundig gennemgang af de fleste funktioner i Outlook 2007, men de er skrevet så bastant og til tider kringlet, at hæftet nok kun bør anbefales til rutinerede pc-brugere.

Set til:

69,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Forlaget Libris har udgivet dette hæfte, der henvender sig til folk som benytter Outlook 2007 derhjemme eller på arbejdet. Her kommer man pænt rundt om 2007-versionen af Microsofts mailprogram, og der gives mange gode råd og tips undervejs til, hvordan man skal benytte kalenderfunktioner, adressebøger, opsætte udsendelseslister eller hvilke fordele og ulemper der er ved forskellige mail-formater som fx HTML eller tekst. Desværre signalerer bogen allerede fra første afsnit, at læseren forventes at have forhåndskundskab til Outlook.

Vinder ved nærmere bekendtskab
De mange tekniske vendinger samt, at man har forsøgt at beskrive "det hele" på under 80 sider, gør hæftet rodet og svært at læse. I stedet kunne forfatteren have taget udgangspunkt i opgaver, man skal løse til daglig, især - hvordan man sætter Outlook 2007 op til at modtage sine e-mails, noget man af uransagelig årsager har valgt ikke at beskrive i hæftet. Når det er sagt, vinder Outlook 2007 ved nærmere bekendtskab. Hæftet er en billig investering og vil da også kunne benyttes af mange som inspiration eller til opslag.

Fakta
  • Prisen

  • Gode råd og tips

  • Rodet

  • Ikke for alle

Forlagets hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Pålidelig backup og gendannelse

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

En ordentlig lydoptager

En ordentlig lydoptager

Audacity er et komplet lydstudie, der gør det muligt at optage ubegrænset meget lyd, endda i mange spor, og derefter redigere og mikse resultatet, som du har brug for.

Læs mere

Gratis layoutprogram

Gratis layoutprogram

PagePlus er et helt gratis program, der er nemt at komme i gang med. Det store udvalg af guider lader dig lynhurtigt opbygge færdige dokumenter, som du kan undersøge og eksperimentere videre med på egen hånd.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her