Cookie- og privatlivspolitik


Optimus mini three Version 2.0

Prisen er alt for høj, og det er derfor, at karakteren bliver så lav, for selve produktet er smart og lækkert.

Set til:

1.200,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Groft sagt er Optimus mini three bare en USB-æske med tre knapper på, der hver især fungerer ligesom genvejstasterne, der sidder på det almindelige tastatur. Men knapperne er faktisk meget mere end det, for de er nemlig bittesmå LCD-skærme, som med levende billeder og ikoner viser, hvilke funktioner de udfører, og det helt smarte er, at de ændrer billeder og funktioner alt efter hvilke programmer, man åbner. Det er en hamrende smart og sympatisk gadget, med en ligeså hamrende høj pris!

Så snart det medfølgende program Configurator er installeret, og Optimus mini three er tilsluttet en USB-port på pcen, er den klar til brug. Som udgangspunkt er den præindstillet til bl.a. at virke med Outlook Express, Internet Explorer og Word, og hvis man åbner et af disse programmer, vil knapperne automatisk ændre udseende og funktioner, så de passer med det pågældende program - åbner man fx Word, ændrer knapperne sig til Ny, Åben og Gem. Man kan selvfølgelig også selv bestemme, hvilke genveje som skal vises og til hvilke programmer, og det er ganske nemt at indstille i Configurator, som er et relativt simpelt og overskueligt kontrolpanel.


Det eneste, der ikke er i orden, er prisen, som er vanvittig høj, og selv om USB-æsken er smart, kan den i bund og grund ikke noget, man ikke selv kan klare lynhurtigt og 1200 kroner billigere ved hjælp af tastegenveje på det almindelige tastatur, bortset fra at vise billeder på knapperne selvfølgelig.

Fakta

Optimus mini three Version 2.0

  • God idé

  • Nem opsætning/installation

  • Simpelt kontrolpanel

  • Små lækre skærme/knapper

  • Hamrende høj pris

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

En ordentlig lydoptager

En ordentlig lydoptager

Audacity er et komplet lydstudie, der gør det muligt at optage ubegrænset meget lyd, endda i mange spor, og derefter redigere og mikse resultatet, som du har brug for.

Læs mere

Komplet kontrol over harddisken

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her