Cookie- og privatlivspolitik


O&O SafeErase 4

O&O SafeErase 4 er et program til at slette data effektivt, så du fx trygt kan sælge din gamle harddisk uden at være bange for, at køberen kan grave personlige oplysninger ud af den bagefter

Set til:

225,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Programmet overskriver dine data en eller flere gange, så det bliver umuligt at finde noget med de programmer, der ellers kan gendanne slettede filer. På den måde kan det slette enkelte filer, mapper, filer i Papirkurven, ledig plads på harddisken, partitioner og endda hele computeren, hvis det skulle være nødvendigt.

Brugerfladen er enkel, og det tager ikke mange minutter at lære den at kende. Programmet lægger også genvejsmenuer i Stifinder, så man hurtigt kan slette enkelte filer eller mapper på en sikker måde. Hukommelseskort eller partitioner vælges fra en liste, og efter en fornuftig advarsel skal man vælge effektivitet og så væbne sig med tålmodighed. For selv et 4 GB SanDisk Ultra-kort, der kan klare 15 megabytes/sekund, tager så mange timer at slette med standardindstillingerne, at vi opgav at måle det.

Vælges den simple metode, at overskrive med 0’er, går det hurtigere, men varer stadig forbløffende lang tid, og pc’en sløves samtidig.
SafeErase foreslår som standard at overskrive drevets data hele 35 gange, hvilket under ingen omstændigheder er nødvendigt. En enkelt overskrivning er nok, og det burde programmet ærligt fortælle. Vi var også ude for lange tyske fejlmeddelelser, samt at programmet frøs, så pc’en skulle genstartes. Det er ikke godt nok og gøres bedre af gratis programmer som CCleaner eller Eraser.

Fakta

Selv om O&O SafeErase 4 har en behagelig brugerflade og mange muligheder, anbefaler vi det ikke.

  • Masser af muligheder

  • Langsom startindstilling

  • Kan gå i baglås

Eksterne links
Læs mere om...
Relaterede artikler
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Komplet kontrol over harddisken

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

En ordentlig lydoptager

En ordentlig lydoptager

Audacity er et komplet lydstudie, der gør det muligt at optage ubegrænset meget lyd, endda i mange spor, og derefter redigere og mikse resultatet, som du har brug for.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her