Cookie- og privatlivspolitik


O&O SafeErase 3

O&O SafeErase 3 sletter effektivt og er nemt at betjene, men der findes et hav af gratisprogrammer, som basalt set kan det samme.

Set til:

225,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Der skal ikke nogen særlig stor indsats eller højpandet videnskab til at genskabe filer, som slettes i Windows. Faktisk er det ganske nemt at finde gratisprogrammer på internettet, som klarer opgaven hurtigt og gnidningsløst - ikke specielt betryggende vel? Men med O&O SafeErase 3 installeret på pc'en, behøver man ikke være nervøs, for programmet sletter effektivt filerne én gang for alle.

Når man sletter en fil fra harddisken, forsvinder den ikke helt. Windows fjerner bare filens header (den bid af filen, som bl.a. fortæller hvilken type den er, og hvor den er placeret på harddisken), og opfatter derefter den slettede fil som værende ledig plads klar til at blive overskrevet. O&O SafeErase 3 går en hel del grundigere til værks, og både sletter og overskriver filerne med krypterede data så mange gange, at de til sidst bliver komplet umulige at genskabe - selv den bedste IT-skurk har ikke en chance.

Programmet er meget nemt at betjene, og efter endt installation får man et nyt punkt, Securely Delete, i sin højreklikmenu. Næste gang man så vil slette en fil, højreklikker man på den, vælger Securely Delete, og så sørger O&O SafeErase 3 for at fjerne den for evigt. En smart funktion er også, at programmet kan gennemgå harddisken og minutiøst fjerne de allerede slettede filer - en god løsning hvis man fx skal sælge pc'en.


Eneste problem med O&O SafeErase 3 er prisen. Hvis man laver en søgning på www.download.com (sted på nettet, hvor man bl.a. kan hente gratisprogrammer), kan man finde masser af gode programmer som fx Simple File Shredder 3,2, der basalt set kan det samme, uden det koster en krone.

Fakta

O&O SafeErase 3

  • Sletter effektivt

  • Nemt at betjene

  • Findes ikke på dansk

  • Høj pris

  • Gratis alternativer

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Pålidelig backup og gendannelse

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

En ordentlig lydoptager

En ordentlig lydoptager

Audacity er et komplet lydstudie, der gør det muligt at optage ubegrænset meget lyd, endda i mange spor, og derefter redigere og mikse resultatet, som du har brug for.

Læs mere

Gratis layoutprogram

Gratis layoutprogram

PagePlus er et helt gratis program, der er nemt at komme i gang med. Det store udvalg af guider lader dig lynhurtigt opbygge færdige dokumenter, som du kan undersøge og eksperimentere videre med på egen hånd.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her