Cookie- og privatlivspolitik


O&O DiskImage 2 Professional Edition

Et godt og brugervenligt program med muligheder, men mangler tidsstyring.

Set til:

375,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Med O&O DiskImage 2 kan man hurtigt og nemt sikkerhedskopiere alle de uerstattelige filer, programmerne og styresystemet, og lige så nemt genskabe det hele igen, hvis uheldet skulle være ude. Masser af gode og brugbare muligheder, hvor man med denne udgave af DiskImage også kan sikkerhedskopiere USB-nøgler og eksterne harddiske, men man kan ikke indstille, hvornår programmet skal køre, og det er ret irriterende i længden.

O&O DiskImage 2 laver image-sikkerhedskopiering, hvilket vil sige, at det tager et "øjebliksbillede" af harddisken og gemmer alle informationerne i én og samme fil. Så har man alle dataene samlet på samme sted. Udover at kunne lave komplette kopier af harddisken, kan det oven i købet tilføje nye filer til en allerede eksisterende sikkerhedskopi (dette kaldes Incremental-backup) - smart, for så slipper man for at køre en fuld sikkerhedskopiering hver gang. Et godt råd herfra er, at man gemmer sine sikkerhedskopier på en anden harddisk, end den man kopierer (evt. en ekstern harddisk).

O&O tænker over sagerne, og det kommer bl.a. til udtryk ved muligheden for at åbne sikkerhedskopierne og hente enkelte filer ud af dem, uden man nødvendigvis behøver genskabe det fulde indhold. Denne teknik kaldes mounting, og så snart en sikkerhedskopi er mountet, kan man finde den med fx Windows Stifinder, hvor den optræder som ethvert andet drev (harddisk eller cd/dvd-drev).

En anden smart detalje er, at O&O DiskImage 2 kan brænde sikkerhedskopierne ned på dvd. Og i tilfælde af, at kopierne fylder mere, end hvad der kan ligge på en dvd, kan programmet "skære" dem ud i mindre bidder og brænde dem henover flere dvd'er.

Som regel ligger der meget data på en harddisk, og så er det godt, at programmet er ret hurtig til at sikkerhedskopiere. Men tid er som bekendt relativ, og selv om programmet er hurtigt, tog det alligevel i omegnen af en halv time at sikkerhedskopiere 20 GB (inklusive den efterfølgende kvalitetskontrol) - hvis man har 100 GB data, kan man roligt regne med at det tager over to en halv time, og lige præcis derfor savner vi muligheden for at indstille hvornår, at programmet skal gå i gang.

Fakta

O&O DiskImage 2 Professional Edition

  • Medfølgende opstarts-cd

  • Mounting-funktionen

  • Kan brænde over flere dvd'er

  • Findes ikke på dansk

  • Ingen tidsstyring

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
D-Link DSM-510

D-Link DSM-510

En nem og brugervenlig mediestreamer man kan finde ud af, og som leverer et billede i høj opløsning.

Læs mere

Plextor PX-TV402U

Plextor PX-TV402U

Luksusmåden at overføre video og se tv på pc'en. Inklusiv udmærket dvd-software.

Læs mere

Wireless Laser Notebook Mouse

Wireless Laser Notebook Mouse

Nydelig, funktionel og billig mellemstørrelses-mus til bærbare computere. Behagelig at bruge - men kom ikke for langt væk fra pc'en.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her