Cookie- og privatlivspolitik


O&O DiskImage

I skrivende stund er dette image-program fra O&O det mest overskuelige vi har set.

Set til:

300,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Hvis man vil slippe for at skulle geninstallere Windows og alle sine programmer, hver gang systemet går i hårknude, bør man overveje at anskaffe sig et image-program. For sådan et kan nemlig sikkerhedskopiere hele harddisken inklusive styresystem og programmer og genskabe hele molevitten i løbet af fem minutter, hvis uheldet skulle være ude. Og det er lige præcis det, som dette nye program fra O&O kan - og det er både brugervenligt og hurtigt!

DiskImage er utrolig overskueligt i forhold til de andre image-programmer på markedet - bare åbn det, og efter tre klik er man i gang med at sikkerhedskopiere helt uden at skulle tage stilling til tekniske spørgsmål. En anden superdetalje er, at programmet ikke belaster systemet nævneværdigt, og man derfor sagtens kan arbejde på pc'en, mens det kører.

Selv om DiskImage virker simpelt, er det spækket med muligheder. Man kan fx lave incremental-backup, som er en sikkerhedskopiering, der udelukkende tilføjer nye filer til en eksisterende sikkerhedskopi (man slipper altså for at sikkerhedskopiere hele harddisken gang på gang). Men vi kan bedst lide det, at man kan starte pc'en op fra installations-cden og administrere sine sikkerhedskopier derfra - det gør det hele lidt nemmere.

Når DiskImage sikkerhedskopierer harddisken, opretter den kun én enkelt fil, som indeholder alle de sikkerhedskopierede filer. Denne fil kan man nemt "mounte" i Windows, som så opfatter den som en helt ny harddisk, der kan tilgås fra fx Stifinder. På den facon kan man hurtigt danne sig overblik over, hvad de forskellige sikkerhedskopier indeholder af filer. Genialt!

Fakta

O&O DiskImage

  • Rigtig god pris

  • Belaster ikke systemet

  • Kan startes op fra cd

  • Kan "mounte" sikkerhedskopierne i Windows

  • Meget nemt at overskue

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

En ordentlig lydoptager

En ordentlig lydoptager

Audacity er et komplet lydstudie, der gør det muligt at optage ubegrænset meget lyd, endda i mange spor, og derefter redigere og mikse resultatet, som du har brug for.

Læs mere

Komplet kontrol over harddisken

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her