Cookie- og privatlivspolitik


O&O Defrag 10 Professional Edition

O&O Defrag 10 leverer en meget grundigere defragmentering end Windows' indbyggede defragmenteringsprogram, og forskellen kan mærkes.

Set til:

375,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Er pc'en blevet længere tid om at finde filerne, og bliver programmerne og styresystemet sløvere og sløvere i optrækket? Så kan det være, at harddisken trænger til en defragmentering, og til formålet yder O&O's nye systemværktøj en fin, effektiv og brugervenlig hjælp.

Defragmentering er en fysisk oprydning (ikke at forveksle med den slags oprydninger man laver for at få orden på billederne, musikken, dokumenterne, etc.), hvor indholdet på harddisken omrokeres, så det ligger i den optimale rækkefølge. Effekten er, at harddiskens læsehoveder derefter får nemmere ved at finde og læse det, og dermed forøges hastigheden på det samlede system.

Alle udgaver af Windows er allerede i besiddelse af et defragmenteringsprogram, som basalt set kan lave denne type oprydningen, men O&O Defrag 10 går meget grundigere til værks, og forskellen kan virkelig mærkes - da Windows indbyggede defragmenteringsprogram erklærede harddisken for fin, konstaterede O&O Defrag 10, at den stadig var 18 procent fragmenteret.

Det bedste er funktionen OneButtonDefrag, hvor man kun en enkelt gang behøver, at tage stilling til hvordan og hvornår programmet skal køre sine oprydninger - det kan fx rydde op, når pauseskærmen slår til. Man kan selvfølgelig også bare vælge automatisk defragmentering, og herefter holder O&O Defrag øje med harddiskene og sørger for, at der løbende kommer orden på sagerne.

Skeptikere vil mene, at defragmentering ikke har en særlig stor effekt, og da slet ikke på nye hurtige harddiske. Men i denne test hvor vi tog tid på forskellige programstarter før og efter defragmenteringen, var effekten nærmest enorm - opstarten af programmet Cubase inklusive et hav af sideprogrammer tog før defragmenteringen 1 minut og 23 sekunder. Efter oprydningen reduceredes opstartstiden til sølle 24 sekunder, og det synes vi er effektivt!

Fakta

O&O Defrag 10 Professional Edition

  • Kan defragmentere løbende

  • Nem brugerflade

  • Effektiv defragmentering

  • Rimelig pris

  • Findes ikke på dansk

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Pålidelig backup og gendannelse

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Gratis layoutprogram

Gratis layoutprogram

PagePlus er et helt gratis program, der er nemt at komme i gang med. Det store udvalg af guider lader dig lynhurtigt opbygge færdige dokumenter, som du kan undersøge og eksperimentere videre med på egen hånd.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her