Cookie- og privatlivspolitik


O&O BlueCon V6

Hvis katastrofen rammer og Windows går i baglås, er det en rigtig god idé, at have O&O BluCon stående på hylden.

Set til:

900,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Hvad har du tænkt dig at gøre, hvis Windows en dag bryder sammen, og alle dine uvurderlige billeder, breve og programmer forsvinder ud i det blå? O&O leverer løsningen, som hedder BlueCon, og som er programmet, man håber aldrig at få brug for!

Ved det totale systemnedbrud kan BlueCon igen få gang i pc'en, og hvis man er lidt heldig, kan et af de mange medfølgende programmer redde styresystemet. BlueCon er selv et lille styresystem, som i meget høj grad minder om Windows XP, men som kan startes op direkte fra et cd-rom-drev. Bare indsæt cd'en i cd-drevet og lad pc'en starte op fra den, og så er der igen gang i pc'en.

Inde fra BlueCon har man mange forskellige muligheder for at redde Windows. Der er flere forskellige dataredningsprogrammer, der kan genskabe slettede data, men det smarteste program er uden tvivl SystemRestorePoint Manager, som kan finde tidligere systemgendannelsespunkter og skrue tiden tilbage til et tidspunkt, hvor Windows fungerede.

BlueCon kan også finde og bruge USB-enheder som fx USB-nøgler og eksterne harddiske, og hvis det viser sig, at Windows er fuldstændig umulig at redde, kan man med programmets indbyggede Stifinder finde frem til og sikkerhedskopiere de uerstattelige filer, inden man formaterer harddisken og geninstallerer Windows. Genialt!

Fakta
  • Brugervenligt

  • Fungerer godt

  • Pris

  • Komfortfaktor

  • Kan redde dine filer

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Pålidelig backup og gendannelse

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

En ordentlig lydoptager

En ordentlig lydoptager

Audacity er et komplet lydstudie, der gør det muligt at optage ubegrænset meget lyd, endda i mange spor, og derefter redigere og mikse resultatet, som du har brug for.

Læs mere

Gratis layoutprogram

Gratis layoutprogram

PagePlus er et helt gratis program, der er nemt at komme i gang med. Det store udvalg af guider lader dig lynhurtigt opbygge færdige dokumenter, som du kan undersøge og eksperimentere videre med på egen hånd.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her