Cookie- og privatlivspolitik


Olympus Pen E-P1

Olympus Pen er for dyrt og for de få fotoentusiaster, som til gengæld vil elske det.

Set til:

5.000,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Det ligner et kamera fra 1950’erne eller 60’erne. Det er lidt stort og lidt tungt, og du skal selv dreje på objektivet for at zoome. Men der er tale om et helt nyt digitalt kamera med nyeste teknologi. Forklaringen er, at Olympus Pen E-P1 er baseret på et 50 år gammelt Olympus-kamera, der naturligvis brugte film.
Navnet Pen stammer også fra dengang, og meningen med det nye kamera er, at man ville fremstille et kamera, som er lige så let at bruge som datidens Pen-kamera. Olympus Pen E-P1 er nu sværere end det, men det er alligevel et ret usædvanligt og interessant kamera. Det er nemlig opbygget som et gammelt såkaldt søgerkamera, hvor man kan skifte objektivet ud. På det gamle kamera brugte man en analog søger til at finde sit motiv. Pen E-P1 har dog i stedet en mere tidssvarende teknologi i form af en 3 tommer stor LCD-skærm.
Som standard kan Pen E-P1 leveres med et 17-mm-objektiv, som svarer til 34 mm og som den testede med en 14-42 mm, som svarer til 28-84 mm i et gammeldags spejlreflekskamera. Det usædvanlige ved kameraet er, at du selv skal dreje på objektivet for at zoome. Det er en god følelse, og kameraet er udstyret med meget få knapper. Skal du bruge specielle programmer, finder du dem let via LCD-skærmen.

Kameraet kræver en del tilvænning, hvis man er vant til et lille kompaktkamera. Men helt basalt har det samme programmer og muligheder – herunder avanceret antirystefunktion, ansigtsgenkendelse og så videre.

Olympus Pen E-P1 kameraet er enten-eller. Enten vil du elske det lækre retrodesign og mulighederne for at skifte objektiv. Eller du vil hade det og mene, at et almindeligt kompaktkamera til lommen er meget smartere. Pen E-P1 er langt hen ad vejen et entusiastkamera, som ikke kræver ekspertviden at bruge.

Fakta
  • God LCD-skærm

  • Udskifteligt objektiv

  • Høj kvalitet

  • Dyrt

  • Stort og tungt

Eksterne links
Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Gendan de slettede filer

Gendan de slettede filer

På nettet kan du finde bunkevis af lovlige gratisprogrammer. Komputer for alle har udvalgt et rigtigt godt og gratis gendannelsesprogram.

Læs mere

Logitech G25 Wheel

Logitech G25 Wheel

G25 er så imponerende flot lavet, at prisen nok er rimelig men høj er den.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her