Cookie- og privatlivspolitik


Olivetti ANY_WAY Photo Wireless

Trendysmart multiprinter i den bedre ende for de, som foretrækker at være uden bånd.

Set til:

1.500,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Med sit sorte ydre, skarpe design, samt et navn som ANY_WAY (med versaler og underscore), lugter Olivettis nye printer af hektisk storbyliv og skødesløst computerbrug. Udtrykket "any way" er blevet et fast låneord i de fleste sprog på kloden. Et skødesløst "nåh, hvad pokker".

ANY_WAY Photo Wireless er skabt til at stå på en kommode i entreen. Bare smid den bærbare et sted, så kan du både printe og skanne uden bøvl. Det hele sker naturligvis trådløst gennem luften. Og drejer det sig bare om at printe digitalbilleder ud eller kopiere et par dokumenter, kan pc'en blive i tasken. For apparatet er naturligvis udstyret med kortlæsere til de mest gængse typer, og på en lille LCD-skærm kan man vælge, hvilke fotos, der skal udskrives.

Inden det hele kan blive så nemt og skødesløst, skal apparaterne dog lige lære hinanden at kende (det er her, det betale sig at være kendt med computere). For trådløse netværk er endnu et stykke vej fra at være lette og ligetil. Og installationssoftwaren er langtfra så hjælpsom, som den burde være.

Olivetti ANY_WAY ligger i den absolut pæne ende af skalaen, både på printer- og skannerdelen. Skanneren kan arbejde op til 1200 x 1200 punkter pr. tomme. Vel at mærke i ægte optisk opløsning og 48-bits farver. Mindre kan dog i regelen gøre det. En A4-side i højeste opløsning og fulde farver fylder hen ved en gigabyte! Et 10 x 15 cm. Farvebillede i højeste opløsning udskrives på lidt over to minutter. Det er glimrende, uden at være nogen revolution.

I dag kan man få en multifunktionsmaskine til næsten ingen penge. Det gælder dog ikke denne her. Det trådløse net og Bluetooth er lækkert og giver et godt argument til at investere 1500 kr. i en multimaskine. Kan man klare sig med en gammeldags kabelforbindelse, findes ANY_WAY også udgave uden trådløse finesser til omkring den halve pris.

Fakta

Olivetti ANY_WAY Photo Wireless

Olivetti Danmark henviser til nærmeste forhandler
på tlf.: 70 20 30 70

  • Smart design

  • Både Wi-fi og Bluetooth

  • Hurtig skanner

  • Høj opløsning

  • Klodset software

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Nem cd-brænding

Nem cd-brænding

På nettet kan du finde bunkevis af lovlige gratisprogrammer. Komputer for alle har udvalgt et godt og gratis brænderprogram.

Læs mere

En ordentlig lydoptager

En ordentlig lydoptager

Audacity er et komplet lydstudie, der gør det muligt at optage ubegrænset meget lyd, endda i mange spor, og derefter redigere og mikse resultatet, som du har brug for.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her