Cookie- og privatlivspolitik


OKI Identity

Hvem siger, at en farveprinter skal være grå og kedelig? OKI har gjort noget ved det, og deres nye variant af deres almindelige, grå farvelaser fås i hele 36 forskellige farver.

Set til:

4.999,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Hvem siger, at en farveprinter skal være grå og kedelig? OKI har gjort noget ved det, og deres nye variant af deres almindelige, grå farvelaser fås i hele 36 forskellige farver! Kigger man efter, vil man se, at det er en standardmodel, der er sprøjtelakeret, men flot er det. Desværre er der et problem med det ekstra farvelag, nemlig at det også dækker teksten på betjeningspanelet. Det er lidt dumt.

Udover det rent farvemæssige har vi at gøre med en almindelig OKI 3400N, der er en lynhurtig printer med en hastighed på 16 sider i minuttet i farver og hele 20 sider i minuttet i sort-hvid. Specielt farveudskriften er blandt de absolut hurtigste i prisklassen.

Printeren kommer med en lille hurtigstart-vejledning og er hurtig og nem at sætte op. Ingen problemer her, bortset fra at den som så mange andre bliver leveret uden et printerkabel. Der er både USB- og netværksstik, så den er klar til at blive delt mellem flere computere i et netværk. Betjeningspanelt er spartansk, og vi savner især en indikator for tonerniveau.

Hastighedstesten viser, at de flotte angivne tal holder - faktisk skriver den en anelse hurtigere end lovet. Den sort-hvide udskrift er glimrende. Bogstaverne er fint tegnet og står skarpt, alt er i orden. Farveudskriften lader derimod noget tilbage at ønske.

Hudfarver tegnes unaturligt, og der er problemer både med finere farveovergange og farvebalancen generelt. Detaljer tegnes fint, men fotoudskrift er klart ikke denne printers stærke side.

Udskrift af grafik gik bedre, omend resultatet ikke er det bedste, vi har set. Lidt usædvanligt er udskrifterne markant blanke, både i farve og i sort-hvid. Printeren har en heftig blæser, der sørger for en jævn støj i tomgang.

Driftsøkonomien ligger i den dårlige ende sammenlignet med konkurrenterne. Alt i alt gemmer der sig bag de flotte farver en printer, der bortset fra det høje tempo ikke er specielt imponerende.

Fakta
  • 36 forskellige farver

  • Nem at sætte op

  • Lynhurtig

  • Dårlig fotoudskrift

  • Tomgangsstøj

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

En ordentlig lydoptager

En ordentlig lydoptager

Audacity er et komplet lydstudie, der gør det muligt at optage ubegrænset meget lyd, endda i mange spor, og derefter redigere og mikse resultatet, som du har brug for.

Læs mere

Komplet kontrol over harddisken

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her