Cookie- og privatlivspolitik


Numark TTUSB

Pladespilleren TTUSB fra Numark kan kobles direkte til en pc via USB.

Set til:

1.395,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

TTUSB fra Numark er en pladespiller, der kan kobles direkte til en computer via USB. Så kan du overspille vinylplader i enten 33, 45 eller 78 omdrejninger og arkivere dem digitalt på pcens harddisk og evt. brænde dine egne cder.

Numarks TTUSB er især interessant, hvis du ikke har andre tilslutningsmuligheder mellem din pladespiller og pcens lydkort, der både kræver de rette stik og en såkaldt RIAA-forstærker, medmindre du overspiller via et almindeligt stereoanlæg.

Det problem slipper du for med TTUSB. Der er endda blevet plads til, at du kan tilslutte en båndoptager eller walkman, så du også nemt kan overføre kassettebånd til computeren.

TTUSB skal blot tilsluttes USB-porten, så sørger Windows selv for at installere de rette drivere.

Med til pladespilleren følger det gratis indspilningsprogram Audacity, hvor det er muligt at redigere og fjerne støj fra overførslen.

Andre programmer til lydredigering kan også bruges. Dog måtte vi geninstallere de programmer, der lå på vores test-pc, før de kunne se pladespilleren. Indspilningen foregår i normalt tempo, men du kan sætte farten op og afspille lper ved 45 omdrejninger og bagefter sætte farten ned til normal hastighed med softwaren.

Når du har overført en side, kan du markere de enkelte numre, der så automatisk kan gemmes som individuelle filer i MP3- eller WAV-format.

I begyndelsen tager det et par timer at digitalisere, redigere, reparere og endelig brænde en hel lp ned på en cd eller overføre til en MP3-afspiller. Senere bliver det lidt nemmere.

Vi oplevede en svag summen, da vi digitaliserede vores vinylplader, hvilket dog ikke er hørbart, når musikken spiller. Mislyden kan fjernes med fx Audacity, men besværliggør blot overspilningsprocessen.

Pladespillerens tonearm betjenes manuelt, så det gælder om at have en rolig hånd for at undgå ulykker, når pickuppen skal placeres i rillen. Vi savner også et låg til at beskytte mod støv.


Resultatet af vores anstrengelser er en ordentlig stak digitale udgaver af vinylplader, der ikke er blevet lyttet til i årevis. Alternativt kan du købe en lille RIAA-forstærker til godt det halve af prisen for TTUSB, hvis du allerede har en plade­spiller i hjemmet.

Fakta
  • Nemt at konvertere til MP3

  • God pris

  • Nem at bruge

  • Svag summen

  • Mangler støvlåg

Kan købes her

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

En ordentlig lydoptager

En ordentlig lydoptager

Audacity er et komplet lydstudie, der gør det muligt at optage ubegrænset meget lyd, endda i mange spor, og derefter redigere og mikse resultatet, som du har brug for.

Læs mere

Komplet kontrol over harddisken

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her