Cookie- og privatlivspolitik


Nu Dolphin 1 GB

Nu Dolphin er en virkelig brugervenlig sports-mp3-afspiller, der efterlader et positivt indtryk.

Set til:

750,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Nu Dolphin er en lille og smart mp3-afspiller, som er ligeglad med, om den bliver våd. Den er faktisk vandtæt på en begrænset dybde og en fin løsning til fx sportsudøveren. Prisen virker umiddelbart ret høj for en mp3-afspiller med kun en enkelt gigabyte hukommelse, men det opvejes et stykke hen ad vejen af de to vellydende headsets, muligheden for at tilslutte sine egne hovedtelefoner og den brugervenlige overførsel af musikken.

Nu Dolphin minder i sin aflange og cylinderformede facon om et almindeligt batteri. I hver sin ende sidder to orange gummistrips, som kan bindes fast på svømmebrillerne, og så længe man holder sig over en meters dybde, skulle mp3-afspilleren ifølge producenten sagtens kunne klare mosten. Vi testede vandtætheden ved at lægge mp3-afspilleren i en gryde vand en eftermiddags tid, og den virkede fint bagefter.

Der medfølger to separate headsets, hvoraf det ene er specielt beregnet til brug i svømmehallen. "Svømmeheadsettet" har meget korte kabler (ca. 45 cm), og selve ørepropperne er bløde og to centimeter lange, så de kan mases ekstralangt ind i øregangene og holde vandet tilbage. Begge headsets leverer en ganske hæderlig lydkvalitet.

Overførselen af mp3- og wma-filer fra pc'en og til mp3-afspilleren er legende let. Bare slut Dolphin til pc'en med det medfølgende USB-kabel, og så installerer Windows automatisk de rigtige drivere. Herefter kan man fx bruge Stifinder til at trække sangene over på afspilleren.

Fakta

Nu Dolphin 1 GB

Kapacitet: 1 GB
Mål: 6,3 x 2 x 2 cm
Vægt: 27 gram

  • Vandtæt til 1 meters dybde

  • Medfølger to headsets

  • Egne hovedtelefoner kan tilsluttes

  • Nem overførsel

  • Prisen er i overkanten

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Komplet kontrol over harddisken

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

En ordentlig lydoptager

En ordentlig lydoptager

Audacity er et komplet lydstudie, der gør det muligt at optage ubegrænset meget lyd, endda i mange spor, og derefter redigere og mikse resultatet, som du har brug for.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her