Cookie- og privatlivspolitik


Norton Save & Restore 2.0

God og nem sikkerhedskopiering, men der findes flere og mere interessante alternativer i prisklassen.

Set til:

399,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

I takt med at pc'en til stadighed bliver en endnu større del af vores liv, stiger behovet for sikkerhedskopiering. For hvad nu hvis alle de digitale minder, den kæmpestore musiksamling eller alle brevene en dag forsvinder, når systemet går i hårdknude? Det er lige præcis dette problem, som Norton Save & Restore 2.0 løser. Denne simple programpakke kan nemlig lave en komplet sikkerhedskopi af alt, hvad der ligger på harddisken og genskabe indholdet i løbet af få øjeblikke, hvis katastrofen skulle indtræffe.

Programmet er et såkaldt image-program og kan ikke bare sikkerhedskopiere enkelte filer og mapper, men hele styresystemet inklusive programmer og indstillinger. Det er baseret på det meget berømte Norton Ghost-image-program, men hvor Ghost er i besiddelse af en masse nørdede funktioner som fx sikkerhedskopiering over netværk, er denne mindre og mere brugervenlige udgave beregnet til nybegynderen med de mere overskuelige behov. Og så prisen selvfølgelig lavere.

En af nyhederne i Save & Restore 2.0 er, at det kan bruges med Windows Vista, og så er det ifølge producenten en del hurtigere end forgængeren. Vi lavede en komplet sikkerhedskopi (16 GB) af test-pc'ens styresystem, og denne tog 11 minutter og 34 sekunder - ikke specielt hurtigt, nærmere ganske gennemsnitligt.
Programmet kan lave incremental-sikkerhedskopiering, hvilket vil sige, at det kan tilføje nye eller ændrede filer til en eksisterende sikkerhedskopi. En rigtig fin detalje i den forbindelse er, at det også kan indstilles til at udføre sikkerhedskopieringen automatisk.

Save & Restore 2.0 er som sådan et fint valg, men der findes mange tilsvarende løsninger i samme prisleje som fx Paragon Harddisk Manager, der udover at kunne lave image-sikkerhedskopiering, også har en lang række andre suveræne harddisk-værktøjer indbygget.

Fakta

Norton Save & Restore 2.0

  • Understøtter Vista

  • Incremental-kopiering

  • Meget brugervenligt

  • Findes ikke på dansk

  • Høj pris

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Gendan de slettede filer

Gendan de slettede filer

På nettet kan du finde bunkevis af lovlige gratisprogrammer. Komputer for alle har udvalgt et rigtigt godt og gratis gendannelsesprogram.

Læs mere

Logitech G25 Wheel

Logitech G25 Wheel

G25 er så imponerende flot lavet, at prisen nok er rimelig men høj er den.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her