Cookie- og privatlivspolitik


Norton Internet Security 2011

En virus eksisterer kun i ganske få eksemplarer, før den formerer sig og angriber på ny. Beskyt dig med Norton Internet Security 2011.

Set til:

599,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Og dermed er det ikke nok kun at opdatere sin virusbeskyttelse dagligt – det er faktisk ikke engang nok blot at have de nyeste definitioner. Det er en af grundene til, at Internet Security 2011 foruden at blive opdateret adskillige gange dagligt også er baseret på den Insight-teknologi, som Symantec allerede lancerede sidste år. Ved at tildele filer et ry baseret på alder, oprindelse med videre har filteret mulighed for at opsnappe nye trusler, men scanningen af computeren går også hurtigere, fordi der er filer, som scanneren ved, den ikke behøver bekymre sig om.

Som noget nyt har Symantec i år tilføjet en Facebook-funktion, der med et enkelt klik placerer sig som en del af brugerens såkaldte væg og konstant holder øje med suspekte links. Selve scanneren beskytter dig, men denne funktion sørger så for, at den skadelige software ikke spreder sig videre til Facebook-vennerne.

For dem, der har lyst til at nørde igennem, er det muligt at gå i detaljer med, hvor de enkelte virus stammer fra med videre. Ligesom Internet Security kan benyttes til at holde øje med, hvilke programmer og processer der belaster din pc.

Fakta

• Prisen er inkl. et årsabonne-
ment (549 kr. i årsabonnement)

  • Minimal systembelastning

  • Facebook-scanning

  • Tre licenser

  • Kan downloades til netbook

  • Nem adgang til detaljerne

Eksterne links
Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
D-Link DIR-655 Wireless N router

D-Link DIR-655 Wireless N router

D-links lover større rækkevidde og højere hastighed med deres nye router.

Læs mere

 Trackball

Trackball

En trackball svarer til en mus, men i stedet for at flytte musen rundt på skrivebordet flytter du en kugle med fingrene.

Læs mere

Defragmentere

Defragmentering er at organisere filerne på harddisken sådan, at de ligger samlet. Defragmentering skaber også plads til nye filer og får generelt Windows til at arbejde hurtigere.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her