Cookie- og privatlivspolitik


Norton Internet Security 2010

Det er svært at se, at der skulle være sket alverden siden sidste års version af Norton Internet Security. Brugerfladen ligner sig selv, og den er nem at gå til, hvad end det blot er til det hurtige overblik, eller det er detaljerne om processorbelastning, håndterede trusler eller de opgaver, Norton har haft gang i.

Set til:

599,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Norton Internet Security 2010 belaster i denne omgang computeren endnu mindre end sidste år. I praksis dukker det kun frem, når der er en reel trussel, der skal tages stilling til. Hovedparten af opgaverne varetages i de perioder, hvor computeren ikke er i gang med andre opgaver – typisk når den passer sig selv.

Der er nyheder under kølerhjelmen på dette års udgave i form af en teknologi, Symantec har døbt Quorum. Den går til virus, orme og lignende på en ny måde – scanneren bekymrer sig så at sige om filers rygte. Når en ny fil hentes på nettet, kigger Norton Internet Security 2010 ikke kun på filens egenskaber i forhold til de kendte mønstre for skadelig computerkode, men det kigger også på, hvor gammel filen er, hvor den kommer fra og hvor mange brugere der har hentet filen.

Alle er det elementer, der er med til at give en fil et mere eller mindre godt rygte og dermed er udslagsgivende for den potentielle fare ud fra devisen om, at en fil, der kun har ligget en time på en russisk MP3-side alt andet lige er mere mistænkelig end en to år gammel driver fra fx Microsoft – desværre betyder det også, at virusscanneren brokker sig, når et spil fx skal patches.

Fakta

• Systemkrav: 300 MHz processor, 512 MB ram, internet

  • Lavt ressourceforbrug

  • Enkel brugerflade

  • Tre licenser

  • Kan downloades til netbook

  • Problemer med spilpatches

Eksterne links
Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Pålidelig backup og gendannelse

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Gratis layoutprogram

Gratis layoutprogram

PagePlus er et helt gratis program, der er nemt at komme i gang med. Det store udvalg af guider lader dig lynhurtigt opbygge færdige dokumenter, som du kan undersøge og eksperimentere videre med på egen hånd.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her