Cookie- og privatlivspolitik


Norton Internet Security 2009

Norton Internet Security 2009 får du det sidste nye inden for websikkerhed. Spørgsmålet er blot, om ikke man får tilnærmelsesvis lige så god sikkerhed i et at de mange gratis antivirusprogrammer.

Set til:

414,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Norton har altid været kendt for deres antivirusprogrammer og deres systemværktøjer. I Norton Internet Security 2009 er hovedvægten lagt på internetsikkerhed, og her får man hele pakken. Her er naturligvis antivirusprogram, men også en firewall og beskyttelse mod spyware.

I Windows er der allerede indbygget beskyttelse mod alle disse nettets ulyksaligheder, men Norton-programmerne er langt mere omfattende. Om det så er nødvendigt eller giver en bedre beskyttelse end de indbyggede funktioner i Windows, er ikke umiddelbart til at sige. Men man kan hele tiden følge med i hvor meget programpakken beskytter. Og det kan give en god fornemmelse af sikkerhed.

En speciel ting, som man måske ikke venter at finde i et antivirusprogram er Norton Identity Safe, der rummer personlige oplysninger, som navn, adresse, e-mail og sågar nummer på kreditkortet. Oplysningerne ligger klar som en knap i browserens menu, og kan aktiveres med en kode. Når du så skal udfylde en formular på nettet, så klarer programmet det i en håndevending. Og når du betaler i en webbutik dukker kortnummeret op, når du giver tilladelse til det, og der er samtidig beskyttelse mod falske websteder, der forsøger at franarre dig diverse kortoplysninger.

Selve program-cd’en kan bruges til at starte computeren fra, hvis fx en virus eller lignende skulle få maskinen til at gå alvorligt ned.

Norton og andre sikkerhedsprogrammer er blevet beskyldt for at lægge for meget beslag på computerens ressourcer, men den nye 2009-version er optimeret, så den rent faktisk ikke kan mærkes på computerens ydelse.

Installationer går glat og alle programmernes funktioner er på dansk, hvilket er en klar fordel. Selv om en del af funktionerne er komplicerede, forklares de ganske godt i de enkelt opbyggede menuer. Programmet bliver opdateret med få minutters mellemrum, og der følger et års abonnement med i købet. Når året er omme, skal man forny abonnementet, hvilket koster ca det samme som selve programmet. Så man køber desværre ikke programmet én gang for alle, men skal vel betragte det som en løbende udgift. Det placerer programmet i skarp konkurrence med diverse gratisprogrammer, som fx AVG Antivirus.

Fakta
  • Mange funktioner

  • Nem installation

  • Arbejder hurtigt

  • Skal fornys efter et år

  • Dyrt

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

En ordentlig lydoptager

En ordentlig lydoptager

Audacity er et komplet lydstudie, der gør det muligt at optage ubegrænset meget lyd, endda i mange spor, og derefter redigere og mikse resultatet, som du har brug for.

Læs mere

Komplet kontrol over harddisken

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her