Cookie- og privatlivspolitik


Norton Internet Security 2008

Norton Internet Security 2008 giver en brugervenlig, effektiv og diskret beskyttelse af pc'en.

Set til:

599,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Det bedste ved Nortons nye 2008-udgave af Internet Security er, at den er diskret. I modsætning til mange andre sikkerhedsprogrammer, hvor man konstant skal tage stilling til, hvilke programmer der må gå på internettet, opdateringer af antivirusdelen, og langsomme skanninger af harddisken, mærker man stort set ikke noget til denne altomfattende fuldautomatiske sikkerhedspakke, der selv sørger for, at beskytte pc'en optimalt.

Identity Safe er en af de nye og rigtig gode funktioner, som sørger for at personlige oplysninger ikke falder i hænderne på de forkerte (identitetstyveri). Det fungerer på den facon, at man udfylder alle sine personlige oplysninger (navn, adresse, e-mail og sågar kreditkortoplysninger) i Norton, som gemmer og krypterer oplysningerne og automatisk kan udfylde formularer på hjemmesider, når der er brug for det. På den måde er man også beskyttet imod spyware, der optager, det man skriver på tastaturet (keyloggers).

For at teste effektiviteten udsatte vi sikkerhedspakken for virus og spyware, og den både opdagede og fjernede enhver trussel prompte. Eneste (evindelige) problem, vi oplevede, var at antiphising-filteret erklærede åbenlyse svindelhjemmesider for sikre. Til gengæld fungerer både antiphising-filteret og Identity Safe-funktionen, som noget helt nyt, også med internetbrowseren FireFox.

Brugervenligheden er som sædvanlig i top, og alle uanset IT-kundskaber kan nemt betjene Norton Internet Security 2008. Groft sagt kan man nøjes med at holde øje med det store ikon øverst til venstre i programmets hovedmenu, som fortæller om pc'en er sikker eller ej. Og hvis der er problemer, bliver man ledt igennem en fin guide, som hjælper med at løse dem. Programmet findes på dansk og virker både med Windows XP og Vista. Man kan installere sikkerhedspakken på op til 3 pc'er.

Fakta

Norton Internet Security 2008

  • Beskytter personlige oplysninger

  • Effektiv beskyttelse

  • Findes på dansk

  • Meget brugervenlig

  • Misvisende antiphising

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

NorthQ G-Sensor Alarm Systems NQ-10030

NorthQ G-Sensor Alarm Systems NQ-10030

NorthQ leverer en god og simpel tyverialarm, som er nem at sætte op, men prisen er lige i overkanten.

Læs mere

Skriv PDF-filer

Skriv PDF-filer

CutePDF lægger sig som en ekstra printer i Windows, så du kan gemme enhver fil i PDF-format blot ved at udskrive den til printeren ved navn CutePDF.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her