Cookie- og privatlivspolitik


Norton Internet Security 2007

Masser af brugervenlig sikkerhed til en rimelig pris ved Norton Internet Security 2007.

Set til:

599,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Producenten Symantec har samlet fire populære Norton-sikkerhedsprogrammer - Antivirus, Personal Firewall, Antispyware og Antiphising - i én og samme pakke, som sammenlagt beskytter enten Windows XP eller Vista effektivt mod virus, spyware, hackere og internetsvindlere. Og som om at det ikke var nok, kan man oven i købet hente en gratis tillægspakke, som sikrer yderligere mod bl.a. uønskede reklamer og porno. Norton Internet Security 2007 byder på masser af gode værktøjer og fås til en meget rimelig pris.

Når det handler om Norton, er man som regel altid i gode hænder, og også denne gang føler vi os helt trygge. Uanset hvad vi gjorde for at inficere pc'en med virus og spyware, blokerede sikkerhedspakken truslerne omgående og meget diskret. Til gengæld er antiphising-delen lige så misvisende, som den altid har været. Oppe i toppen af Internet Explorer (understøtter i øvrigt ikke FireFox), sidder en bjælke, der fortæller om hjemmesiderne er sikre eller ej ved at lyse grønt eller rødt. Hvis man fx går på en svindelhjemmeside, som beder om kreditkortoplysninger, lyser bjælken rødt og er på sin vis ganske effektiv. Problemet er bare, at den godkender ALLE andre typer svindelsider.

Første del af installationen forløb ganske fint, men lige inden den var færdig, gik den på internettet for at lede efter opdateringer og efter et kvarters tid, kom en meddelelse om, at vi skulle afinstallere alle Norton-produkter og geninstallere hele molevitten, før opdateringen kunne installeres - problemet skyldtes tilsyneladende, at test-pc'en i forvejen havde et Norton-produkt installeret (Ghost). Med andre ord brugte vi i omegnen af en time på at få installeret Norton Internet Security 2007. Irriterende! Heldigvis er programpakken meget brugervenlig, og det er nemt at betjene og forstå de mange muligheder.

Fakta

Norton Internet Security 2007

  • Mange værktøjer

  • Rimelig pris

  • Effektiv beskyttelse

  • Kommer på dansk

  • Irriterende installation

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
En ordentlig lydoptager

En ordentlig lydoptager

Audacity er et komplet lydstudie, der gør det muligt at optage ubegrænset meget lyd, endda i mange spor, og derefter redigere og mikse resultatet, som du har brug for.

Læs mere

Notesblok

Notesblok er et af de programmer, der altid følger med Windows. Programmet bruges til at redigere små tekster.

Læs mere

HP 2133 Mini-notebook pc

HP 2133 Mini-notebook pc

HP's netbook har et godt udvalg af software, og så er tastaturet fremragende.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her