Cookie- og privatlivspolitik


Norton Internet Security 2006

Sikkerhedsprogram med kompliceret opsætning. Men det lønner sig i sidste ende. Et udmærket produkt til prisen.

Set til:

680,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Norton Internet Security er Symantecs bud på en alt-i-et-sikkerhedspakke til de, som trods advarsler vover sig ud på det store, truende internet. Pakken indeholder både firewall, antivirus, spamflter og spywarefjerner.

Der er grund nok til bekymring. Et sikkerhedsfirma har opgjort, at 85 procent af de mails, der blev sendt i 2005, var spam. Og 21 procent af alle mails indeholdt desuden virus. At der overhovedet var plads til nyttige mails i statistikken, skyldes, at nogle mails indeholdt både spam og virus!

Norton Internet Security er en omfattende pakke, og installationen tager sin tid. Over en time adskillige genstarter og knap 20 megabytes download af opdateringer tog det, før alt var på plads. Herefter skal harddisken(e) skannes igennem for virus, før Peter Norton og co. melder klart skib, og erklærer pc'en sikker.

Programmet skal trænes først
Programmerne virker samlet set overbevisende. Man skal dog regne med at bruge nogen tid på at tilpasse og "træne" programmerne til at fjerne problemerne og kun dem. Sammen med uønskede popup-reklamer og spam ryger nemlig en del ønskede ting i papirkurven i begyndelsen. Programmet vil desuden spørge utrætteligt, om dette eller hint program nu må gå på nettet eller ej. Dette er normalt for sikkerhedsprogrammer, men Norton er ikke det nemmeste at have med at gøre.

Hvis backup er godt, må dobbelt backup være dobbelt så godt. Ved siden af selve sikkerhedssuiten indeholder pakken det glimrende backup-program Norton Ghost. Og dertil som et særligt tilbud Norton Ghost version 10. Du får altså to versioner af samme backup-program i pakken. Måske den ekstra cd kan bruges som værtsgave, når du besøger familiens nørd?

Fakta

FAKTA

Norton Internet Security 2006

Symantec Danmark henviser til nærmeste forhandler
på tlf.: 48 13 47 00

  • Omfattende

  • Du er dækket mod alt i et år

  • Inkl. to gode backupprogrammer

  • Besværlig installation

  • Lang "oplæringstid"

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Pålidelig backup og gendannelse

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

En ordentlig lydoptager

En ordentlig lydoptager

Audacity er et komplet lydstudie, der gør det muligt at optage ubegrænset meget lyd, endda i mange spor, og derefter redigere og mikse resultatet, som du har brug for.

Læs mere

Gratis layoutprogram

Gratis layoutprogram

PagePlus er et helt gratis program, der er nemt at komme i gang med. Det store udvalg af guider lader dig lynhurtigt opbygge færdige dokumenter, som du kan undersøge og eksperimentere videre med på egen hånd.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her