Cookie- og privatlivspolitik


Norton Ghost 14.0

Ghost 14 gør det nemt at sikkerhedskopiere og genskabe harddiskens indhold og er spækket med smarte funktioner.

Set til:

559,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Det er ikke bare en god idé, men en hamrende god idé at oprette en såkaldt image-sikkerhedskopi af harddisken. For når pc'en en dag går i baglås (og det gør den sandsynligvis), kan man genskabe harddiskens indhold inklusive styresystemet og programmerne med få museklik og nogle minutters ventetid - langt at foretrække frem for at skulle bruge flere dage på at geninstallere hele molevitten og genskabe alle indstillinger, e-mail-adresser, drivere, osv. fra bunden af.

Med Norton Ghost 14.0 handler det primært om sikkerhedskopiering og genopretning af styresystemet, og i disse to discipliner fungerer det perfekt. Selv om programmet kun snakker engelsk, er det rimelig nemt at komme i gang med, og selv uden den store tekniske erfaring med harddiske, finder man lynhurtigt ud af, hvordan det fungerer.

Norton Ghost 14.0 giver masser af muligheder. Det kan tage komplette kopier af harddisken, og man kan selvfølgelig også bare vælge at sikkerhedskopiere enkelte mapper og filer. Programmet kan også nemt indstilles til automatisk at sikkerhedskopiere de forskellige filer, mapper og drev på et nærmere bestemt tidspunkt, fx hver fredag eftermiddag kl. 15:00.

Der er masser af interessante funktioner i denne nye udgave af Ghost. Programmet kan bl.a. gemme sikkerhedskopierne på en ekstern netværksharddisk (NAS), en FTP-server og også sættes op til at fjernstyre/administrere andre Ghost 14-programmer, som er installeret på lokalnetværkets pc'er. En anden spændende nyhed er, at Ghost 14 kan hente producentens informationer om trusselsniveau fra internettet, og i kombination med funktionen Event-Triggers, indstilles til at sikkerhedskopiere harddisken, når producenten hæver trusselsniveauet. Event-Triggers-funktionen kan bl.a. også sættes op til at starte sikkerhedskopieringen, når et nyt program installeres på harddisken.

Der findes mange forskellige image-programmer på markedet i dag, og Ghost 14 hører til i den dyrere ende. Hvis man er ligeglad med alle de smarte funktioner og muligheder, og bare vil have et image-program, som kan sikkerhedskopiere og genskabe harddisken hurtigt og simpelt, sparer man et par hundrede kroner ved fx at købe Acronis True Image.

Fakta

Norton Ghost 14.0

  • Nemt at anvende

  • Mange smarte funktioner

  • Giver selv statusmeldinger

  • Belaster ikke systemet nævneværdigt

  • Fås ikke på dansk

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Nem cd-brænding

Nem cd-brænding

På nettet kan du finde bunkevis af lovlige gratisprogrammer. Komputer for alle har udvalgt et godt og gratis brænderprogram.

Læs mere

En ordentlig lydoptager

En ordentlig lydoptager

Audacity er et komplet lydstudie, der gør det muligt at optage ubegrænset meget lyd, endda i mange spor, og derefter redigere og mikse resultatet, som du har brug for.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her