Cookie- og privatlivspolitik


Norton Confidential

Dette program holder, hvad det lover men kan misforstås.

Set til:

550,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Norton Confidential beskytter effektivt mod phising-hjemmesider, som prøver at franarre de besøgende deres kreditkortoplysninger. Men når det kommer til alle andre fupmagerhjemmesider, er programmet ekstremt misvisende.

Efter endt installation lægger det sig ned i systembakken ved siden af uret og overvåger diskret ens færden på internettet. Derudover får man en ny værktøjslinje i Internet Explorer, hvor der sidder en statusbjælke, som indikerer om de besøgte hjemmesider er til at stole på eller ej ved at lyse grønt eller rødt. Som udgangspunkt er det meget brugervenligt og til tider også effektivt.

Programmet fangede alle de snydesider, vi udsatte det for, eller rettere sagt: alle de snydesider, der havde noget med kreditkortoplysninger at gøre. På alle andre gav det indtryk af, at der var sikkert at færdes. Selv de mest indlysende fupmagersider der med store blinkende neonbogstaver lovede lottogevinster, gratis doktorgrader og evig kærlighed i bytte for din e-mail-adresse blev erklæret troværdige og det på trods af at test-pcens antivirusprogram nærmest brændte sammen under de talrige virusangreb fra selv samme hjemmeside.

Producenten Symantec bør gøre noget ved denne form for misvisning, for hvis man bruger statusbjælken som rettesnor for, om hjemmesider generelt er sikre eller ej, får man hurtigt problemer. Norton Confidential virker udelukkende med Internet Explorer version 6 og opefter.

Fakta
  • Nem installation og opsætning

  • Gennemskuer kreditkortsvindel

  • Virker kun med Internet Explorer

  • Misvisende statusbjælke

  • Alt for høj pris

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Pålidelig backup og gendannelse

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

En ordentlig lydoptager

En ordentlig lydoptager

Audacity er et komplet lydstudie, der gør det muligt at optage ubegrænset meget lyd, endda i mange spor, og derefter redigere og mikse resultatet, som du har brug for.

Læs mere

Gratis layoutprogram

Gratis layoutprogram

PagePlus er et helt gratis program, der er nemt at komme i gang med. Det store udvalg af guider lader dig lynhurtigt opbygge færdige dokumenter, som du kan undersøge og eksperimentere videre med på egen hånd.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her