Cookie- og privatlivspolitik


Norton 360 Version 2.0

En effektiv og brugervenlig sikkerhedspakke som byder på masser af funktioner til en rimelig pris.

Set til:

699,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Nortons altomfattende sikkerhedspakke er blevet endnu nemmere og endnu mere diskret i denne nye version 2.0 af programmet. En glimrende løsning til dem, der vil koncentrere sig om alt andet end pc-sikkerhed, for det skal Norton 360 Version 2.0 nemlig nok tage sig af.

Først og fremmest er brugerfladen ekstremt overskuelig, og i hovedvinduet har man let adgang til programmets fire kernefunktioner: sikkerhed, identitetsbeskyttelse, sikkerhedskopiering og optimering af systemet (bl.a. defragmentering og oprydning). Uanset hvilken del af programmet man begiver sig ind i, er alle punkter og menuer bygget op, så selv nybegynderen forstår, hvad det handler om. Eksempelvis tager det kun to museklik at komme ind i firewallens administrationsmenu, hvor man bl.a. kan bestemme hvilke af netværkets pc'er, der skal have adgang til harddisken, eller hvilke programmer som skal have adgang til internettet.

Programmet indeholder alle de sikkerhedsfunktioner, der hører sig til og beskytter bl.a. mod spyware, virus og identitesttyveri. Men man skal alligevel være en smule opmærksom, for hvad angår antiphishingfunktionen (som vises med en statusbjælke i Internet Explorer), advarede det os ikke imod de åbenlyse svindelhjemmesider, der lovede millioner af kroner i bytte for en e-mailadresse. Til gengæld opdagede det alle de vira og ondsindede filer, som test-pc'en blev bombarderet med i den uge, at programmet var installeret. Det eneste som ikke umiddelbart følger med, er et spamfilter og en forældrekontrol. Men begge dele kan hentes gratis på producentens hjemmeside.

Noget af det allerbedste er, at man stort set ikke mærker, at programmet kører. Når pc'en er startet op og har været i gang i fem-ti minutter, kører den omtrent ligeså hurtigt, som den plejer. Programmet kører stilfærdigt i baggrunden, og trækker ikke ret meget på systemets ressourcer.

Udover den meget simple brugerflade, og at programmet kun trækker minimalt på ressourcerne, er en anden af nyhederne Blu-Ray-, HD-DVD- og iPod-understøttelse, hvor man kan gemme sikkerhedskopier af filer og mapper på disse medier. Man får også 2 GB online-lagerplads på producentens sikre servere med i købet, hvor man kan gemme de allermest værdifulde filer. Der er selvfølgelig også mulighed for at tilkøbe mere plads. Fx koster 25 GB lagerplads 449 kroner om året. Og som prikken over i’et må man installere programmet på tre pc'er.

Fakta

Norton 360 Version 2.0

  • Minimalt ressourcekrævende

  • Nem brugerflade

  • Online lagerplads

  • Må installeres på 3 pc'er

  • Beskytter effektivt

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Notesblok

Notesblok er et af de programmer, der altid følger med Windows. Programmet bruges til at redigere små tekster.

Læs mere

Gratis layoutprogram

Gratis layoutprogram

PagePlus er et helt gratis program, der er nemt at komme i gang med. Det store udvalg af guider lader dig lynhurtigt opbygge færdige dokumenter, som du kan undersøge og eksperimentere videre med på egen hånd.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her