Cookie- og privatlivspolitik


Norton 360 v6

Symantec har netop lanceret deres sidste nye bodyguard til din computer, og her får du effektiv beskyttelse og et hav af smarte funktioner.

Set til:

699,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Vores tyske samarbejdspartner, AV-Test, kårede for nylig Norton 360 v6 til en af de allermest effektive sikkerhedspakker på markedet. Ud af 12 forskellige testdeltagere placerede programmet sig på en førsteplads delt mellem Trend Micro, G Data og Bitdefender. Og i vores dagligdagstest følte vi os ganske sikre. Selv efter en meget underlødig tur ud i internettets mest snuskede krinkelkroge lykkedes det os ikke at blive smittet med virus. Vi fik gode, saglige vurderinger af diverse mistænkelige stykker software, som vi forsøgte at downloade.

Ud over selve antivirusdelen og firewallen har programmet også en backupfunktion. Her kan du nemt indstille programmet til at sikkerhedskopiere dine filer og fx placere dem på eksterne drev eller på onlinelageret på 2 GB, som også følger med i programpakken. Producenten Symantec lover, at Norton 360 sætter ekstrafart på computeren. For at indfri det løfte er sikkerhedspakken også blevet forsynet med en pc-optimeringsfunktion.

Normalt kan store og altomfattende sikkerhedspakker godt være meget ressourcekrævende, men vi mærkede ikke meget til Norton på test-pc’en.

Alt i alt var Norton 360 v6 et positivt bekendtskab på nær en vigtig detalje. Efter installationen meldte programmet, at pc’en var beskyttet, selv om virusdatabasen var over tre måneder gammel, så vi måtte opdatere databasen manuelt.

www.symantec.dk

Læs endnu flere test og nyheder
Bestil Komputer For Alle

Fakta
  • Effektiv beskyttelse

  • Må installeres på 3 pc’er

  • Mange funktioner

  • Nem installation

  • Misvisende klarmelding

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Tjen penge på Youtube

Tjen penge på Youtube

Youtube er begyndt at betateste et program, hvor de kan tilbyde download af videoklip, og endda muligheden for at tage sig betalt, når der downloades.

Læs mere

PCI

PCI er den mest almindelige standard for udvidelseskort til pc. Du kan købe lydkort, grafikkort og meget andet til PCI-bussen. PCI-soklerne er de hvide udvidelsessokler på bundkortet.

Læs mere

Skriv PDF-filer

Skriv PDF-filer

CutePDF lægger sig som en ekstra printer i Windows, så du kan gemme enhver fil i PDF-format blot ved at udskrive den til printeren ved navn CutePDF.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her