Cookie- og privatlivspolitik


NorthQ NQ8501 53-in-one

NortQ's kortlæser med indbygget USB-hub vinder ingen designpriser, men du slipper for at have både kortlæser og USB-hub til at rode på skrivebordet.

Set til:

249,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Hvis du ikke gider rode med kabler og specialsoftware, er en kortlæser den letteste måde at få billederne fra familiens digitalkamera ind i computeren. Især hvis der er flere forskellige digitalkameraer i huset. NorthQ 53-in-one Combo Reader læser, som navnet antyder, ikke mindre end 53 forskellige kortformater.

Kortlæseren har desuden indbygget USB-hub med tre pladser i bytte for den ene USB-plads, som den selv optager.

Enheden understøtter naturligvis USB 2.0, og selv om kablet et tyndt, og enheden ser plasticagtig ud, overfører den data lige så hurtigt til pc'en, som kort og USB-nøgler kan aflevere dem.

De små kort er svære
Med 53 kortformater må nogle af kortene nødvendigvis deles om samme stik. Derfor skal der lidt fingerfærdighed til, når nogle af de mindste kort skal ind på plads. Sony MemoryStick Pro Duo går således i samme stik som de fysisk dobbelt så store Memorystick-kort. Men det virker, og det er et problem, som enheden deler med de fleste andre universal-kortlæsere.

Producenten skriver, at enheden kun fungerer sammen med den medfølgende strømforsyning. I praksis virkede den udmærket til både kort og USB-nøgler, mens der skulle ekstra kræfter til for at trække eksterne harddiske og lignende.

Fakta

NorthQ NQ8501 53-in-one Combo Reader

+ Læser alle kortformater
+ Indbygget USB-hub
+ Hurtig
- Nogle kort er svære at få på plads.
- Kun tre USB-pladser

DataPoint anviser nærmeste
forhandler på
tlf.: 70 27 18 18.

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Pålidelig backup og gendannelse

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

En ordentlig lydoptager

En ordentlig lydoptager

Audacity er et komplet lydstudie, der gør det muligt at optage ubegrænset meget lyd, endda i mange spor, og derefter redigere og mikse resultatet, som du har brug for.

Læs mere

Gratis layoutprogram

Gratis layoutprogram

PagePlus er et helt gratis program, der er nemt at komme i gang med. Det store udvalg af guider lader dig lynhurtigt opbygge færdige dokumenter, som du kan undersøge og eksperimentere videre med på egen hånd.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her