Cookie- og privatlivspolitik


Nokia N97

Telefonen kan det hele, men halter milevidt bagud, når det handler om betjening og brugerflade.

Set til:

4.300,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Med mobiltelefonen N97 kan Nokia på papiret opfylde samtlige mobile behov for den meget krævende bruger. Telefonen er Nokias teknologiske flagskib, og den er rigtig godt udstyret. Det kan dog forekomme lidt pudsigt, at den mobile dataforbindelse HSDPA kun understøtter op til 3,6 Mbit/s, når nu konkurrenterne ligger på den dobbelte hastighed.

Men ellers er der blevet plads til trådløst netværk, GPS, et rigtig fornuftigt kamera med en opløsning på fem megapixels og så hele 32 GB intern hukommelse. Telefonens trykfølsomme skærm kan skydes til side, hvis der er behov for et regulært tastatur. Nokia har med andre ord slået alle de rigtige takter an. Fysisk føles telefonen dog meget mere skrøbelig, end godt er, og selv om tastaturets skydefunktion har et lækkert kontant smæk, så er vi betænkelige ved den plastickonstruktion af hængsler, som binder tastaturet sammen.

Den trykfølsomme skærm reagerer netop på tryk og ikke berøring, og det giver en kejtet manøvren rundt i brugerfladen – det er ikke uden grund, at Nokia har vedlagt en lille pen, for den er der behov for. Hele brugerfladen virker i det hele taget gammeldags og rodet og er ikke altid konsekvent i sin indretning. Var Nokia N97 kommet på markedet for lidt over et år siden, havde den været meget imponerende. I dag blegner den gevaldigt i forhold til konkurrenterne, der kan de samme ting med en bedre brugerflade.

Fakta
  • Tastatur

  • Godt kamera

  • Rodet brugerflade

  • Langsom HSDPA

  • Skrøbelig

Eksterne links
Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Pålidelig backup og gendannelse

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Nem cd-brænding

Nem cd-brænding

På nettet kan du finde bunkevis af lovlige gratisprogrammer. Komputer for alle har udvalgt et godt og gratis brænderprogram.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her