Cookie- og privatlivspolitik


Nokia N96

Nokia N96 er dyr, så den henvender sig til dem, der for enhver pris vil have det nyeste.

Set til:

4.549,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Nokia N96 er i det nye skyde­design, som de fleste telefon-producenter nu har mindst et par stykker af på programmet. Når man skyder den opad, kommer telefon-tasterne til syne, og når man skyder den nedad, dukker betjeningsknapperne til medieafspilleren op.

Det virker lidt overflødigt med de ekstra knapper til medieafspilleren, for de findes i forvejen lettilgængelige på telefonens front. Men smart ser det da ud.

N96 er en stor telefon. Den kan med sine 125 gram tydeligt mærkes, når den ligger i skjortelommen. Skærmen er på 2,8” og har en glimrende opløsning. Navigationsknapperne fungerer fint, og der kommer lys i dem, når man bruger de
relevante funktioner.

Proppet med teknologi
Telefonen er proppet med det sidste nye: Her er indbygget GPS, trådløst netværk, 5-megapixels kamera, indbygget tv, internetradio og så videre. Ser man på de tidligere modeller fra Nokia, er det dog så som så med nyhederne, så hvis man i forvejen for eksempel har en Nokia N95, er der ingen grund til at fare ud og skifte til N96.

Når man køber N96, gør man klogt i at investere i et godt data-abonnement. Mange af funktionerne skal nemlig hente information fra internettet, og det koster. GPS-delen, der ganske gratis henter informationer fra GPS-satellitterne, bruger et lige så gratis landkort til at navigere efter. Men ikke alle kortinformationer findes i telefonens hukommelse, så de skal hentes fra nettet – og så begynder det pludselig at koste penge. Det er en god idé at sørge for at fylde telefonen med de nødvendige kort, mens man stadig har adgang til hjemmenetværket, så man kan spare på udgifterne til datatrafik til telefonen.

Godt kamera
Kameraet ligger i den bedre ende med sine fem megapixels og billedkvaliteten er helt i orden sammenlignet med andre telefoner. Kvaliteten kan ikke komme op på siden af et rigtigt lommekamera, men det er fint, hvis man ikke har sit kamera med. Den indbyggede blitz er blot et par kraftige LED-dioder, og de blinker ikke kraftigt nok til at fryse bevægelser, som en rigtig blitz gør.

Telefonen er desværre ikke specielt hurtig og kan være ganske lang tid om at åbne programmer. Den “frøs” da også en del gange i testperioden, så vi måtte tage batteriet ud og starte den på ny. Det virker lidt, som om Nokia ikke har færdig-udviklet telefonen helt – og det er en skam.

Fakta
  • Avanceret

  • Gode betjeningsknapper

  • God skærm

  • Stor

  • Dyr

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
En ordentlig lydoptager

En ordentlig lydoptager

Audacity er et komplet lydstudie, der gør det muligt at optage ubegrænset meget lyd, endda i mange spor, og derefter redigere og mikse resultatet, som du har brug for.

Læs mere

HP 2133 Mini-notebook pc

HP 2133 Mini-notebook pc

HP's netbook har et godt udvalg af software, og så er tastaturet fremragende.

Læs mere

Panasonic Strada CN-GP50N

Panasonic Strada CN-GP50N

En lækker forrude-GPS med en stor skærm og masser af funktioner, men den er sløv i optrækket.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her