Cookie- og privatlivspolitik


Nokia N86 8MP

Er du ude efter en mobiltelefon, som både er god til musik og især foto, er den nye N86 værd at tjekke ud.

Set til:

4.100,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Nokia N86 8MP har, som navnet antyder, et 8-megapixels kamera. Kameraet har god dybde, og farverne er meget rene. Der er ikke den detaljeringsgrad, du finder i et ægte digitalkamera, men det kan bruges, når lommekameraet ligger hjemme i skuffen. Skærmen er også god, når du søger et motiv – den reagerer hurtigt og står skarpt og lysstærkt. Telefonen har 8 GB indbygget hukommelse til at gemme billederne på.

Skærmen er på mange måder omdrejningspunktet. Skyder du skærmen den ene vej, kommer et tastatur til side, men skyder du den anden vej, får du fire knapper, som kan styre billeder, video og musik.

Der er indbygget GPS, som fungerer fint, uden dog at være i nærheden af en ægte GPS til bilen. Der er en håndfuld spil med, og flere kan hentes, og N86 8MP er god til at afvikle dem.

N86 8MP er på ingen måde en revolution blandt mobiltelefoner. Det er blot en ny model i en i forvejen meget populær linje. Den er enkel at håndtere på grund af genvejsknapper på fronten, så du kan styre den uden at skyde skærmen til side.

Fakta
  • Godt kamera

  • God skærm

  • Hurtig i menuerne

  • Indbygget GPS

  • Lidt stor

Eksterne links
Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Pålidelig backup og gendannelse

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

En ordentlig lydoptager

En ordentlig lydoptager

Audacity er et komplet lydstudie, der gør det muligt at optage ubegrænset meget lyd, endda i mange spor, og derefter redigere og mikse resultatet, som du har brug for.

Læs mere

Gratis layoutprogram

Gratis layoutprogram

PagePlus er et helt gratis program, der er nemt at komme i gang med. Det store udvalg af guider lader dig lynhurtigt opbygge færdige dokumenter, som du kan undersøge og eksperimentere videre med på egen hånd.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her