Cookie- og privatlivspolitik


Nokia N85

På mange måder en glimrende telefon fra Nokia. Der er masser af funktioner, men prisen er også høj.

Set til:

3.999,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Nokia N85 kan både skydes opad og nedad. Når man skyder den opad, kommer
telefontasterne til syne, og når man skyder den nedad, dukker betjeningsknapperne til medieafspilleren op. Telefonen har et nydeligt design, men knapperne er svære at have med at gøre. Den største knap fylder nærmest hele den nederste del af telefonen. Betjeningen foregår ved, at man vipper knappens hjørner, og det går ikke altid lige glat. Ofte har man en følelse af, at man trykker forgæves eller forkert. Det er dog som regel indbildning, for den store knap fungerer stort set, som den skal, men man mangler i høj grad føling med den. Det havde været smartere at bruge separate knapper.

Telefonen er fyldt med funktioner: Her er GPS, trådløst netværk, 5-megapixels kamera, radio og så videre. Kameraet ligger i den bedre ende, og billedkvaliteten er helt i orden, hvis der er lys nok. Men i svagt lys er den ret elendig. Kvaliteten kan ikke komme op på siden af selv et billigt kamera, men er okay til situationer, hvor man ikke lige har fået sit rigtige kamera med. Blitzen er ikke nogen rigtig blitz, men bare et par kraftige dioder.

Mobilen bliver lanceret med vægt på musik og spil. Spillene skal downloades, og musikken bliver tilgodeset med blandt andet integrerede stereohøjttalere, der i sagens natur ikke kan give den store klang.

En interessant detalje er muligheden for at bruge den indbyggede FM-sender til at sende musik til fx en bil­radio. Når man har tændt for senderen på mobilen, indstiller man radioen på en bestemt frekvens, og så strømmer musikken ud af radioen. I praksis fungerer det fint, men kun hvis mobilen bliver placeret ganske tæt på radioens antenne. Kommer den længere væk, hører man straks masser af støj.

Fakta
  • Musikfunktioner

  • Skærm

  • Design

  • FM-sender

  • Dårlige knapper

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

NorthQ G-Sensor Alarm Systems NQ-10030

NorthQ G-Sensor Alarm Systems NQ-10030

NorthQ leverer en god og simpel tyverialarm, som er nem at sætte op, men prisen er lige i overkanten.

Læs mere

Skriv PDF-filer

Skriv PDF-filer

CutePDF lægger sig som en ekstra printer i Windows, så du kan gemme enhver fil i PDF-format blot ved at udskrive den til printeren ved navn CutePDF.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her