Cookie- og privatlivspolitik


Nokia N82

En suveræn multimedie-mobil proppet til randen med funktioner og muligheder. Vi glæder os til, at Nokia N82 falder i pris.

Set til:

4.599,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Nokia N82 tager ligeså gode billeder som Sony Ericssons mobilfoto-flagskib K850i og i en lige så høj opløsning på fem megapixels (2592 x 1944 pixels) og har også en ægte blitz indbygget. Billedkvaliteten er imponerende tæt på det, som de gode digitalkameraer leverer, og specielt indendørsbilleder bliver gode, takket være den kraftige blitz, der snildt kan lyse stuen op. Mobilen giver også nogle gode skarpe videooptagelser i en størrelse på 640 x 480 pixels. Men Nokia N82 begrænser sig ikke bare til at tage gode billeder.

Udendørs finder N82's indbyggede GPS satellitterne i løbet af et par minutter, og selv om programmet Nokia Maps slet ikke kan sammenlignes med forrude-GPS'ernes brugervenlighed, kan det sagtens vise hvor i verden, man befinder sig og også føre en sikkert fra A til B. I modsætning til forrude-GPS'erne, som har landekortene installeret i deres hukommelse, er Nokia Maps en online-tjeneste, hvor mobilen via det mobile internet henter kort efter behov. Nokia Maps er gratis at bruge, men man skal påregne, at det koster opkaldsafgift, når mobilen henter kortene.

Nokia N82 understøtter det hurtigste mobile internet Turbo-3G, som giver en overførselshastighed på forrygende 3,6 Mbit i sekundet - velegnet til at streame mobil-tv. Og så kan den også gå på hjemmets almindelige trådløse 802.11b/g-netværk. En superdetalje er, at den også understøtter netværksstandarden UPnP og derfor kan streame video, billeder og musik til de multimedieafspillere, der også understøtter denne standard.


Som almindelig mobiltelefon går det over gennemsnittet godt, og lydkvaliteten er fremragende i begge ender af samtalen. Og så holder den en stabil forbindelse uden udfald. Batterilevetiden afhænger selvfølgelig af, hvor meget man bruger mobilens funktioner. Vi kørte batteriet fladt på 24 timer (25 billeder med blitz på, 15 minutters videooptagelse, en times samtale og en halv times GPS-navigation).

På designet er N82 ingen skønhed. Den er firkantet, stor og praktisk, meget praktisk endda. Kortlæseren sidder på dens venstre side og er nem at komme til, og på toppen sidder hovedtelefonindgangen, hvor man kan tilslutte sine egne hovedtelefoner. Knapperne sidder med en fornuftig afstand til hinanden og er nemme at ramme.

Fakta

Nokia N82

- 5-megapixels kamera med xenon-blitz
- Indbygget GPS
- Trådløst netværk (802.11b/g)
- Turbo-3G (HSDPA)
- FM-radio
- 2 GB hukommelse (microSD)

Display: 2,4-tommer TFT (240 x 320 pixels)
Netværk: EGSM900, GSM850/1800/1900 (EGPRS)
Tilslutning: WCDMA HSDPA 2100, WLAN og UPnP, Bluetooth A2DP/stereo, 3,5 mm-hovedtelefonstik
Styresystem: Symbian S60
Medfølger: Oplader, headset, AV-kabel, USB-kabel, 2 GB microSD-kort
Mål: 11,2 x 5 x 1,7 cm
Vægt: 115 gram

  • Tager gode billeder

  • Turbo-3G, trådløst netværk og UPnP

  • Indbygget GPS

  • Høj samtalekvalitet

  • Høj pris

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Gendan de slettede filer

Gendan de slettede filer

På nettet kan du finde bunkevis af lovlige gratisprogrammer. Komputer for alle har udvalgt et rigtigt godt og gratis gendannelsesprogram.

Læs mere

Logitech G25 Wheel

Logitech G25 Wheel

G25 er så imponerende flot lavet, at prisen nok er rimelig men høj er den.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her