Cookie- og privatlivspolitik


Nokia N81

Med N81 har du en telefon, der er perfekt, når der skal spilles, ses podcast eller høres musik.

Set til:

3.000,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Det første indtryk, man får af Nokia N81, er, at den er lidt stor. Den har ved første øjekast ikke flere funktioner end for eksempel den mindre Nokia 6500. De har næsten samme design og menu­system.

Trods navneslægtskabet har N81 faktisk heller ikke så meget med den populære N82 at gøre. For hvor N82 er en stor og velfungerende smartphone, så er N81 mere en almindelig telefon.

Men når man kommer ind i menuerne, opdager man dens stærke sider. Det er multimedie. Og selv om den mindre Nokia 6500 slide også er stærk på dette punkt, så er N81 en klasse bedre.

Den er en ren underholdningsmaskine. En, som kan underholde dig med musik og spil på vej i toget til og fra arbejde.

Således er MP3-delen meget velfungerende. Menuer og brug er som alle andre nyere Nokia-telefoner. Men lydkvaliteten er en tand bedre. Der er små indbyggede stereohøjttalere i telefonen, som – størrelsen taget i betragtning – spiller med en stor lyd, der kan høres i hele stuen. Eller togkupéen for den sags skyld!

Dens anden gode funktion er spil. Der er en specialdesignet spilmenu, og der medfølger en del spil. Det smarte er, at N81 er hurtig til at afvikle dem, og at skærmen er stor og lysstærk nok til, at man vil spille.

Modsat mange mindre telefoner er spil-delen ikke bare en ligegyldig tillægsfunktion, men derimod en bonusfunktion, som fungerer så godt, at man faktisk gider at bruge den.

Dens kamera fungerer fint. Men det er lidt skuffende med en opløsning på blot 2 megapixels. En telefon i denne prisklasse bør have mindst 3,2 megapixels i dag.

Telefondelen fungerer rigtig godt. Selve telefonen er desværre ikke så lækker i sin måde at åbne og lukke på, som den slags plejer at være. Den giver ikke den luksusfølelse i hånden som fx en Nokia 6500 skydetelefon. Der er mere plastic end metal i konstruktionen.

Men som et kompromis mellem en stor smartphone og en lille almindelig telefon er N81 telefonen, der dækker behovet lige midt­imellem. Og det gør den med stor underholdningsværdi!

Fakta
  • Stor skærm

  • God lyd

  • God til spil

  • Kun 2 MP kamera

  • Lidt høj pris

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

En ordentlig lydoptager

En ordentlig lydoptager

Audacity er et komplet lydstudie, der gør det muligt at optage ubegrænset meget lyd, endda i mange spor, og derefter redigere og mikse resultatet, som du har brug for.

Læs mere

Komplet kontrol over harddisken

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her