Cookie- og privatlivspolitik


Nokia E66

Nokia E66 er en brugervenlig og funktionel smartphone til en rimelig pris.

Set til:

3.299,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Nokia E66 gør det nemt at holde sig ajour på rejsen. Den understøtter et væld af forbindelser, deriblandt HSDPA (turbo-3G) og trådløst netværk, leverer en høj samtalekvalitet, og så er den spækket med smarte funktioner. Alt sammen til en rimelig pris.

Nokia E66 henvender sig med sine kontorprogrammer og muligheden for at tjekke webmail og arbejdspladsens Exchange-server i høj grad til forrentningsmanden, men der er også masser af spændende muligheder til os almindelige dødelige. Noget af det bedste er, at det er virkelig nemt at tilslutte til trådløse netværk. Det tager kun i omegnen af tre tastetryk, og operationen udføres fra øverste lag i menuen - man slipper altså for at skulle bøvle rundt dybt nede i styresystemets indstillinger, før det virker.

E66 har naturligvis indbygget kamera. Opløsningen er på 3,2 megapixels, der er autofokus, og så længe der er lys nok, bliver resultaterne ganske fine. Det indbyggede fotolys er dog ikke meget bevendt, og indendørsfotos bliver i de fleste tilfælde grynede, grove og upræcise. Der er også GPS, og her er vi overraskede over, hvor god og hurtig den er til at fastslå positionen. GPS'en er af typen A-GPS, som også bruger mobilsendemasterne til at fastslå positionen. Der medfølger en 90-dages navigationsdemo. Når nu at E66 både har kamera og GPS, ville det have været oplagt med en GEO-tag-funktion (evnen til at gemme positionerne hvor billederne bliver taget), men det må vi desværre undvære i denne omgang.


Det fysiske design er solidt og lækkert. Skærmen er tydelig med et højt detaljeniveau, og som en praktisk detalje, skifter billedet automatisk orientering fra lodret til vandret visning, afhængig af hvordan man holder smartphonen. Knapperne er relativt store og egner sig fint til en voksen tommelfinger. Det eneste lidt irriterende ved designet er, at man uundgåeligt kommer til at sætte fedtede fingeraftryk på displayet, når man åbner og lukker E66.

Samtalekvaliteten er høj, og i begge ender af samtalerne går lyden højt og tydeligt i gennem. Det eneste der ikke imponerer, er det medfølgende headset, som lyder en tand for uldent. E66 er også god til at holde en stabil forbindelse, selv når man bevæger sig i mellem forskellige sendemaster, fx kører i bil eller tog.

Fakta

Nokia E66

Display: 2,4-tommer TFT (240 x 320 pixels)
Netværk: GSM 850/900/1800/1900, HSDPA, WLAN (802.11b/g), GPRS, EDGE, WCDMA
Kamera: 3,2 megapixels autofokus og fotolys
Tilslutning: Modem, Bluetooth, infrarød, USB
GPS: Ja
Diverse funktioner og programmer: Lydoptager, musikafspiller, RealPlayer, podcasting, FM-radio, Flash-afspiller, adgang til musikbutik, kalender, Quickoffice, Adobe PDF, VoIP
Hukommelse: 110 MB, understøtter microSD/SDHC
Medfølger: Oplader, headset, USB-kabel, cover
Mål: 10,8 x 5 x 1,5 cm
Vægt: 124 gram

  • Understøtter trådløst netværk

  • Indbygget GPS

  • Høj samtalekvalitet

  • Rimelig pris

  • Dårligt headset

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Gendan de slettede filer

Gendan de slettede filer

På nettet kan du finde bunkevis af lovlige gratisprogrammer. Komputer for alle har udvalgt et rigtigt godt og gratis gendannelsesprogram.

Læs mere

Logitech G25 Wheel

Logitech G25 Wheel

G25 er så imponerende flot lavet, at prisen nok er rimelig men høj er den.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her