Cookie- og privatlivspolitik


Nokia åbner musikbutik på nettet

Finske Nokia åbner i løbet af efteråret en internetbaseret musikbutik i en række europæiske lande.

Med musik fra pladeselskaber fra hele verden satser Nokia med sin nye musikbutik på at tilbyde mere lokal musik end nogen anden digital musikbutik.

"Folk vil ikke kun have de globale top hits, men også musik, som er relevant for dem, uanset om det er lokale kunstnere eller sange på deres eget sprog. Det er derfor, vi arbejder med tusindvis af store såvel som uafhængige pladeselskaber for at tilføre så mange sange fra de lokale hitlister som muligt til Nokia Music Store i hvert land," siger Christophe Joyau fra Nokia Multimedia.

Et musiknummer kommer hos Nokia til at koste 1 euro og et helt album 10 euro - svarende til omkring 7,50 og 75 kr. Musikken kan hentes direkte fra en af Nokias nyere telefoner eller via computeren i Windows Media Audio (WMA)-format.

Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
D-Link DIR-655 Wireless N router

D-Link DIR-655 Wireless N router

D-links lover større rækkevidde og højere hastighed med deres nye router.

Læs mere

 Trackball

Trackball

En trackball svarer til en mus, men i stedet for at flytte musen rundt på skrivebordet flytter du en kugle med fingrene.

Læs mere

Defragmentere

Defragmentering er at organisere filerne på harddisken sådan, at de ligger samlet. Defragmentering skaber også plads til nye filer og får generelt Windows til at arbejde hurtigere.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her