Cookie- og privatlivspolitik


Nokia 7380

Fashion statement-telefon. Ikke for alle og enhver, men perfekt til at imponerende veninderne over en café latte. Vis den til vennerne, vis den til naboen. Men vis den i hvert fald frem!

Set til:

4.000,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Drengene har det let. Giv dem en sej mobiltelefon, fyldt med knapper og forbløffende ekstrafunktioner, så er de glade. Og der er masser af modeller at vælge mellem. Men hvad nu, hvis du er en selvbevidst bypige, der bare vil have den lækreste mobiltelefon til at flashe overfor veninderne? Så bliver svaret sandsynligvis en af telefonerne fra Nokias nye "L'Amour Collection".

Nokia 7380 er på en gang den enkleste og mest anderledes mobiltelefon, jeg har til dato har set. En lang tynd stang spejlblankt og champagnefarvet stål, belagt med kunstlæder. Fire farvede knapper er det eneste, der signalerer "elektronik". Der er ikke noget synligt display - og ingen taltaster!

Er Nokia 7380 enkel på ydersiden, er der til gengæld masser af teknik indeni: To megapixel kamera med blitz, bluetooth-netværk, FM-radio og MP3-afspiller. Fornemme funktioner. Men Gud se nåde i den producent, der sender en 4000 kroners-telefon på gaden med væsentlig mindre.

Det er modigt af Nokia at lave en telefon uden taltaster. Skal man ringe op, må man enten bruge stemmestyringen eller dreje nummeret ved hjælp af den drejeskive, der også bruges til at bladre i menuerne. Det virker omstændeligt, men i grunden er det ikke så mange år siden, alle telefoner havde drejeskiver. Til SMS er systemet dog meget langsomt.


At designet fænger, fik vi demonstreret, da undertegnes bedre halvdel tog telefonen med på en tur hen ad gaden og mødte tre af nabokvinderne. Ikke bare var de imponerede. De snakkede stadig om telefonen to dage efter!

Nokia 7380 er først og fremmest et fashion statement. En telefon, der er skabt til at blive lagt instuderet skødesløst på cafebordet. Med den i tasken er du sikker på at imponere. Men brug den først og fremmest i nattelivet, for spejldisplayet er ulæseligt, så længe solen står på himlen. Og det desuden lidt et minus, at det er svært at høre den anden part i samtalen. Hvis den slags detaljer generer dig, skal du vælge en anden mobil den dag. Man tager jo heller ikke stilethælede sko på til vandreture, vel?

Det er svært at give karakter til et så anderledes produkt. Nokia fortjener et 10-tal for stil, teknik og originalitet, og et sekstal for praktisk anvendelighed og tårnhøj pris.

Fakta

FAKTA

Nokia 7380

+ Ultraelegant design
+ 2 megapixel kamera
+ Blæreeffekt i særklasse
- Håbløs til SMS
- Skærmen er ulæselig i sollys

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Nem cd-brænding

Nem cd-brænding

På nettet kan du finde bunkevis af lovlige gratisprogrammer. Komputer for alle har udvalgt et godt og gratis brænderprogram.

Læs mere

Asus W90

Asus W90

Udstyr og ydelse ligger i top på denne Asus-pc, men det samme gør også prisen og maskinens vægt.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her