Cookie- og privatlivspolitik


Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Set til:

2.399,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Da Nintendo lovede os en spilkonsol, som både børn og gamle kunne finde ud af uden instruktion, troede dette blads testredaktør dem ikke. Men efter en tur med den nye Wii under armen i familiens skød, hvor onkler, nevøer, børn og bedsteforældre dyrkede sport på 30"-skærmen, måtte testredaktøren overgive sig. Fra 5 til 69 år var ingen i tvivl om, hvordan man fx spillede bowling med sin Wii (man lader, som om fjernbetjeningen er en kugle, og svinger armen som i bowlinghallen). Ikke nok med, at folk uden erfaring med computerspil kunne finde ud af at spille de kunne også lide det.

Nintendo har lært af Apple og leverer en elegant designet lille konsol. Indpakningen er også lækker, og det hele er en drøm at sætte til fjernsynet. Der følger et spil med, Wii Sport, som nok ikke er så dybt, men de små sportsspil demonstrerer på bedste vis, hvordan Wiis to bevægelsesfølsomme styreenheder kan simulere alt fra boksehandsker til billardkøer. Hver Wii-fjernbetjening kan måle, hvor meget du vrider den, og med hvilken hastighed du bevæger den. På fjernsynet placerer man en sensor, der hele tiden ved, hvad fjernbetjeningen peger på. Fjernbetjeningen er også udstyret med en lille højttaler, som fx bruges til at give smok-lyden, når man rammer bolden rent med sin driver i golfspillet Wii Sports.

Der er desværre ikke så mange spil til Wii endnu, og kun få udnytter de utraditionelle styreenheder rigtig godt. Det hidtil bedst sælgende Wii-spil, Zelda, ville fungere lige så godt med en traditionel styring (og findes da også i en stort set identisk udgave til forgængeren Nintendo Gamecube). De spil, der leger godt med styremåden, er bedst egnede til fest og gæster, og så er det ærgerligt, at der kun er ét sæt fjernbetjeninger i kassen. Men mangler man spil og er ligeglad med grafik, så sælger Nintendo en perlerække af firmaets gamle klassikere, som kan købes og downloades direkte fra en hjemmeside. Apropos internet, så har Wii en trådløs internetforbindelse og kan gå på nettet.


Grafisk er Wii ikke blandt de tunge drenge, da Nintendo helt har valgt ikke at satste på HDTV. Det betyder til gengæld, at prisen på Wii er lavere end både Xbox 360 og PlayStation 3.

Fakta

Nintendo Wii

Nærmeste forhandler oplyses af Bergsala på Nintendos hjemmeside.

  • Anderledes styreform

  • Flot design

  • Nem opsætning

  • Relativt billig

  • Kun få spil

www.nintendo.dk

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Komplet kontrol over harddisken

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

En ordentlig lydoptager

En ordentlig lydoptager

Audacity er et komplet lydstudie, der gør det muligt at optage ubegrænset meget lyd, endda i mange spor, og derefter redigere og mikse resultatet, som du har brug for.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her