Cookie- og privatlivspolitik


Nikon Coolpix S710

Billedkvaliteten er glimrende, og det samme er betjeningen og de forskellige indstillingsmuligheder.

Set til:

2.138,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Nikon Coolpix S710 har hele 14,5 megapixels at gøre godt med. Det er et lille kamera, der snildt finder plads i en lomme. Det har 3,6x optisk zoom og vidvinkel, der svarer nogenlunde til 28 mm. I kameraets menu finder man en smilegenkendelsesfunktion. Den går ud på, at man retter kameraet mod en person, og så bliver billedet først taget, når vedkommende smiler. Funktionen virker bedst i kraftigt lys. Indendørs i svagt lys kan man sidde og smile, ja, nærmest grine hysterisk i lang tid, uden at kameraet opfatter det.

I klart lys får man gode og meget detaljerede billeder. Den kraftige vidvinkel forvrænger billedet en smule, men det er ikke meget. I makrotilstanden, hvor man kan fotografere motiver, der er så tæt på, at de nærmest rører forkanten af objektivet, imponerer kameraet. Her får man meget flotte optagelser med en fremragende skarphed. Når man zoomer helt ind, har man en tele, der svarer til 100 mm i 35 mm film-systemet. Det er ikke meget, men fint til fx portrætter, og der er ingen forvrængning, som når man bruger vid­vinkel. Der er også digital zoom, men det er en over­flødig funktion, der ikke giver bedre billeder.

Nikon fremhæver, at Coolpix S710 kan indstilles til en filmfølsomhed på 12.800 ISO. Det er voldsomt og i praksis helt ubrugeligt. For det første bliver billederne kun på 3 megapixels, og for det andet bliver de så grumsede og støjfyldte, at de ikke kan bruges til noget. Man kan undre sig over, hvorfor Nikon overhovedet har brugt krudt på at give kameraet denne mulighed.

Kameraet kan også optage film, men kun i 640 x 480 pixels, hvilket ligger en del under mange konkurrerende kameraer, hvoraf flere kan optage film i HD-kvalitet.

Der er indbygget hukommelse, men den rækker kun til ganske få billeder. Det eneste rigtige er at investere i et stort hukommelseskort, for billederne fylder temmelig meget på grund af den høje opløsning.

Fakta
  • Flot billedkvalitet

  • God vidvinkel

  • Handy

  • Billedstøj ved svagt lys

  • Tvivlsom smilegenkendelse

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
ZyXEL Network Storage Appliance NSA-220

ZyXEL Network Storage Appliance NSA-220

ZyXEL gør det nemt at være avanceret, og deres nye netværksharddisk byder på masser af funktioner og succesoplevelser.

Læs mere

Panasonic DVD Recorder DMR-EX78

Panasonic DVD Recorder DMR-EX78

Alt virker gennemtænkt og i orden, og med 250 GB løber man ikke tør for plads foreløbig.

Læs mere

Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her