Cookie- og privatlivspolitik


Nikon COOLPIX S700

Nikon har med COOLPIX S700 lavet et gedigent kamera, hvor du virkelig får noget for pengene.

Set til:

2.495,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Det første indtryk af Nikons COOLPIX S700 er godt, for det virker som et gedigent kamera. Det indtryk fortsætter, når kameraet tages i brug; det tager gode billeder og er let at bruge.

S700 har en funktion, så kameraet automatisk genkender og fokuserer på ansigter. Men hvor det på mange andre kameraer virker mest som en gimmick, så ser det faktisk ud til at virke på Nikon COOLPIX S700. I hvert fald var der ikke et eneste af vores testbilleder af ansigter, der var kommet ud af fokus.

Heller ikke ved fotos indendørs er der problemer med S700. Blitzen spredes godt i rummet, og de eksisterende lyskilder formår at skabe en stemning på trods af lyset fra blitzen.

Eneste problem med kameraet er gennemsyn af billederne. Man drejer på et navigationshjul for at bladre gennem billederne. Desværre er kameraet en anelse sløvt, hvilket gør funktionen frustrerende. Vi så hellere en mere traditionel opbygning af gennemsynet, kombineret med en hurtigere fremvisning af billedet.

Ud over kamera og tilbehør ligger der i pakken også et gavekort til et foto­kursus. Det er godt tænkt af Nikon at tilbyde kunden noget vejledning i at bruge det nye kamera.

Nikon har med COOLPIX S700 lavet et gedigent kamera, hvor du virkelig får noget for pengene. De 12,1 megapixels er helt i top, billedkvaliteten er god, og det medfølgende kursus gør bare handlen endnu bedre.

Fakta
  • Gedigen kvalitet

  • God skærm

  • God blitz

  • God billedkvalitet

  • Lidt langsom i menuen

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Gendan de slettede filer

Gendan de slettede filer

På nettet kan du finde bunkevis af lovlige gratisprogrammer. Komputer for alle har udvalgt et rigtigt godt og gratis gendannelsesprogram.

Læs mere

En ordentlig lydoptager

En ordentlig lydoptager

Audacity er et komplet lydstudie, der gør det muligt at optage ubegrænset meget lyd, endda i mange spor, og derefter redigere og mikse resultatet, som du har brug for.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her