Cookie- og privatlivspolitik


Nikon CoolPix S610c

Et fikst lille kamera – den kraftige vidvinkel øger kameraets brugsværdi betydeligt.

Set til:

2.054,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Nikon Coolpix S610c er et fikst lille kamera med en vidvinkel på 28 mm. Tilsvarende kameraer i samme størrelse og prisleje ligger typisk på 35 mm. Det lyder umiddelbart ikke som en stor forskel, men det er det i praksis. Med 28 mm vidvinkel får man meget mere med på billederne, og det er fx en særlig fordel indendørs, hvor det ofte er svært at komme på god afstand af et motiv.

Kameraet er forsynet med en masse programmer, der gør det nemmere at få gode billeder i forskellige situationer, så der fx tages højde for lysforholdene i snelandskaber eller om natten. Og med indstillingen ”Aktivt barn” øges fx chancen for at få et godt billede at et barn i bevægelse. Nikon Coolpix S610c har en opløsning på 10 megapixels, og det er fuldt tilstrækkeligt i langt
de fleste situationer. Billedkvaliteten er i orden, farverne er klare og kraftige, måske en smule for kraftige, men det kan nemt justeres i menuen, der er på dansk.

I svagt lys forstærker kameraet signalerne, og det betyder støj i form af kraftige korn og grynede billeder. Bedste billedresultat får man i klart lys eller ved at bruge den indbyggede blitz.

Kameraet har indbygget trådløst netværk, så man fx kan koble sig på nettet og overføre sine billeder gratis til Nikons Picturetown. Det er dog besværligt at indstille kameraet, så det kan tale med netværket.

Fakta
  • Fin billedekvalitet

  • Kraftig vidvinkel

  • Smart

  • Billedstøj ved svagt lys

  • Besværligt trådløs opsætning

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
En ordentlig lydoptager

En ordentlig lydoptager

Audacity er et komplet lydstudie, der gør det muligt at optage ubegrænset meget lyd, endda i mange spor, og derefter redigere og mikse resultatet, som du har brug for.

Læs mere

Pålidelig backup og gendannelse

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Gratis layoutprogram

Gratis layoutprogram

PagePlus er et helt gratis program, der er nemt at komme i gang med. Det store udvalg af guider lader dig lynhurtigt opbygge færdige dokumenter, som du kan undersøge og eksperimentere videre med på egen hånd.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her