Cookie- og privatlivspolitik


Nikon Coolpix P7000

Umiddelbart kan Nikon Coolpix P7000 virke kluntet, det er dog de mange indstillinger, der virkelig gør dette til et entusiastkamera.

Set til:

3.423,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Og med hele 17 knapper er det klart, at her er tale om et seriøst apparat. Det leveres med en lang bærerem, batteri, et to gigabytes SD-kort samt en cd med et udmærket billedbehandlingsprogram.

Kameraets opløsning på 10,1 megapixels sætter ikke rekorder, men er tilstrækkeligt. Mere interessant er den indbyggede optik, der rækker fra 28 mm vidvinkel til 200 mm zoom og har indbygget billedstabilisator. Der er udgang til computer via USB og til skærm via HDMI, og der kan monteres en ekstern blitz. Det er endda muligt at tilkoble mikrofon til videooptagelser.

Uden brug af de mange indstillinger leverer kameraet fremragende billeder med levende farver og et fokus, der ikke er til at snyde. Den optiske forvrængning er minimal, og de farvefejl, der kan opstå i kanter med stærk kontrast, er nærmest ikkeeksisterende. Det kan ikke være meget bedre.

I modsætning til andre kameraer slås blitzen ikke automatisk til, hvis lyset er svagt. Kameraet vil umiddelbart forsøge at klare sig med det tilgængelige lys, så blitzen skal aktiveres manuelt. Den høje følsomhed og billedstabilisatoren giver et resultat, der er langt bedre end med kompaktkameraer, uden dog at nærme sig et spejlrefleks med en velvalgt fast fokuslinse.

Videooptagelserne er i HD-opløsningen 1280 x 720. Ikke Full HD, men stadig langt højere end i mange andre kameraer, og kvaliteten er fin. Zoom fungerer fint, men autofokus kan desværre ikke bruges, når man optager video. Kameraet vælger fokus, før optagelsen starter, og holder fast i det. For at skifte fokus skal man starte en ny optagelse, og det er det eneste egentlige ankepunkt ved kameraet.

Det er dog de mange indstillinger, der virkelig gør dette til et entusiastkamera. Det er nemt at optimere efter fx hastighed eller blændeåbning, og tre brugerdefinerede indstillinger gør det meget nemt at vende tilbage til selvvalgte opsætninger.

De mange knapper er gode at arbejde med, og det er en stor hjælp til at bruge de mange muligheder, som kameraet har. Alt i alt er det et fremragende kamera, der giver flotte billeder og fin video. Optikken har lav forvrængning, og med de mange indstillinger er det perfekt for fotoentusiasten, der ikke vil investere i et egentligt spejlreflekskamera.

Fakta

• Opløsning: 10,1 megapixels
• Video: HD (1280 x 720 pixels)
• Objektiv: 28-200 mm
• Optisk zoom: 7x
• Blænde: F2,8 – 5,6
• Følsomhed: 100-6400 ISO
• Skærm: 3 tommer
• Korttype: SD, SDHC
• Tilslutninger: USB, HDMI, mikrofon, blitz
• Batteri: 350 fotos / 165 minutter video
• Sprog: Dansk

  • Flot billedkvalitet

  • HD-video

  • Masser af indstillinger

  • Billedstabilisator

  • Ingen fokus ved video

Eksterne links
Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Pålidelig backup og gendannelse

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

D-Link DIR-655 Wireless N router

D-Link DIR-655 Wireless N router

D-links lover større rækkevidde og højere hastighed med deres nye router.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her