Cookie- og privatlivspolitik


Nextlink Invisio G5 Bluetooth Headset

Verden mindste Bluetooth-headset - så kontant er udmeldingen fra Nextlink om deres Invisio G5 Bluetooth headset.

Set til:

1.000,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Verden mindste Bluetooth-headset - så kontant er udmeldingen fra Nextlink om deres Invisio G5 Bluetooth headset. Med dimensioner der ikke er meget større end en terning, skal påstanden nok passe, for G5 skal modsat andre headsets klemmes fast inde i øret.

Her bliver headsettet holdt på plads i øregangen af en bøjle, hvilket er mere behageligt end det lyder, for bøjlen tilpasser sig fint ørets konturer.

På siderne sidder to velplacerede knapper til at regulere lydstyrken, og foran en stor primær knap, som man dog ikke undgår at trykke på, når man mosler headsettet på plads i øregangen. Men når det først sidder fast, er det behageligt, og en god designdetalje er, at dens blinkende diode vender ind mod øret, så det ikke skriger til omverdenen, at man har et headset i øregangen.

Lydkvaliteten er glimrende, og mikrofonen opfanger fint ens stemme, selvom mikrofonen sidder langt fra munden - hvilket i høj grad kan mærkes i mere støjende omgivelser som f.eks. en bil. Og selv om G5 sidder inde i øret, så dæmper det desværre ikke baggrundsstøj fra omgivelserne.

Batterilevetiden på 4 timer og standby-tid på 150 timer er også i den lavere ende, men en god finesse er, at den medfølgende oplader selv har et indbygget genopladeligt batteri. Så hvis man oplader både headset og oplader, kan man klare sig uden strømstik i op til en måned ved moderat brug, hvilket er smart til rejser.

Fakta
  • Lille og let

  • Let indstilleligt

  • Ingen støjreduktion

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Gratis layoutprogram

Gratis layoutprogram

PagePlus er et helt gratis program, der er nemt at komme i gang med. Det store udvalg af guider lader dig lynhurtigt opbygge færdige dokumenter, som du kan undersøge og eksperimentere videre med på egen hånd.

Læs mere

Pålidelig backup og gendannelse

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her