Cookie- og privatlivspolitik


Netgear WNR854T

WRN854T er en god og funktionel router, men den dækker ikke ret godt på det trådløse netværk.

Set til:

1.299,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Det er ikke lige til at se det, men Netgears nye router er noget af et monster, der både tilbyder gigabit-kabelnetværk, Draft-N til det trådløse netværk og en god brugervenlig oplevelse.

En af de smarteste nyheder er, at Netgear-routeren understøtter Draft-N, som er den endnu ikke godkendte 802.11n-standard, hvor man kan overføre data med over 300 Mbit i sekundet på det trådløse netværk (til sammenligning kan de "almindelige" 802.11g-routere overføre med 54 Mbit/s). At standarden endnu ikke er godkendt, betyder bl.a., at man ikke kan forvente, at Draft-N-udstyr fra andre producenter vil virke sammen med denne router.

WNR854T er en flot og stilet router, men funktionaliteten lider en del under det smarte design, hvor antennen er indbygget - det er reelt kun i en radius af to meter fra routeren, at man kan overføre trådløst med en tophastighed på 344 Mbit/s . Så snart man er bare ti meter væk, er overførselshastigheden halveret. Til gengæld kan man gå næsten 40 meter væk og stadig holde forbindelsen, men så går det ekstremt langsomt.

Det bedste ved WRN854T er, at den understøtter gigabit-kabelnetværk. Der kan tilsluttes fire pc'er, og hvis pc'erne også har et gigabitnetkort installeret, vil man kunne overføre data med op til forrygende 1000 Mbit i sekundet.


Opsætningen af routeren giver en rigtig god succesoplevelse, og uanset om man vælger at følge opsætningsguiden fra den medfølgende cd, eller selv logger ind i routeren og indstiller den manuelt, er det bragende nemt og overskueligt.

Fakta

Netgear WNR854T

  • Gigabit kabelnetværk

  • Opsætning

  • Understøtter Draft-N

  • Trådløs dækning

  • Høj pris

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Logitech MX Revolution

Logitech MX Revolution

Hjulet er det revolutionerende omdrejningspunkt på en mus, der gør pc-arbejde nemmere.

Læs mere

Gendan de slettede filer

Gendan de slettede filer

På nettet kan du finde bunkevis af lovlige gratisprogrammer. Komputer for alle har udvalgt et rigtigt godt og gratis gendannelsesprogram.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her