Cookie- og privatlivspolitik


Nero 8

Den nye udgave af Nero indeholder masser af smarte funktioner og er stadig et glimrende brænderprogram, men det er forvirrende.

Set til:

649,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Nero 8 er et brænderprogram til Windows XP og Vista, der tilbyder så mange muligheder, at man nærmest bliver helt overvældet. Udover at kunne brænde cd'er, dvd'er og Blu-Ray-medier får man bl.a. også et mediecenter, en multimedieserver, et videoredigeringsprogram og omkring 20-25 andre programmer med i pakken, og mødet med Nero 8 kan være en stor mundfuld.

Det bedste ved Nero 8 er de mange gode muligheder. Mediecenteret er nemt at navigere rundt i og kan være en god partner til at holde styr på mediefilerne. Det kan optage tv fra pc'ens tv-tuner. Og som en helt dugfrisk nyhed kan programmet også sættes op til at dele mediefiler over netværket med spillekonsollerne Xbox360 og Playstation 3 (kræver en UPnP-router). Det værste er så, at producenten regner med, at alle i forvejen ved, hvordan man brænder et medie - altså det, det handler om. Værst er det, når det gælder ren data (og ikke lyd eller video, hvor der trods alt er en smule hjælp at hente). Her bliver man præsenteret for et vindue, der minder om Windows Stifinder, og så skal man så selv regne ud, hvordan man gør. Det bliver heller ikke mere brugervenligt af, at man kan brænde data fra flere forskellige steder i programmet.

Fra den primære brugerflade, Nero StartSmart, har man adgang til de fleste af programmets funktioner, som er nogenlunde fornuftigt inddelt i fire forskellige kategorier. Og så kan man faktisk også brænde medier direkte fra StartSmart, bl.a. føromtalte data. Men hvis man så går ind under kategorien Kopier og Brænd og vælger Brænd datadisk, lukker StartSmart-brugerfladen ned og åbner Nero Burning ROM, som igen byder på en ny brugerflade. Stort og smart, men man farer hurtigt vild i brugerflader og vinduer som åbner og lukker, hver gang man klikker på noget.

Fakta

Nero 8

  • Kan brænde Blu-Ray-medier

  • Indbygget medieserver

  • Myriader af værktøjer og funktioner

  • Reklamebarren i bunden af StartSmart

  • Virker forvirrende

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Tjen penge på Youtube

Tjen penge på Youtube

Youtube er begyndt at betateste et program, hvor de kan tilbyde download af videoklip, og endda muligheden for at tage sig betalt, når der downloades.

Læs mere

PCI

PCI er den mest almindelige standard for udvidelseskort til pc. Du kan købe lydkort, grafikkort og meget andet til PCI-bussen. PCI-soklerne er de hvide udvidelsessokler på bundkortet.

Læs mere

Skriv PDF-filer

Skriv PDF-filer

CutePDF lægger sig som en ekstra printer i Windows, så du kan gemme enhver fil i PDF-format blot ved at udskrive den til printeren ved navn CutePDF.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her