Cookie- og privatlivspolitik


Nero 7 Premium Reloaded

Nero er stadig et glimrende og brugervenligt brænderprogram, og et ekstra plus er, at det er fremtidssikret.

Set til:

649,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Der var engang, hvor Nero bare var et helt almindeligt brænderprogram uden de helt store dikkedarer. Men det er længe siden, og med denne nye udgave får man ikke kun et brænderprogram, men en komplet mediepakke der bl.a. indeholder videoredigering, mediecenter og et ip-telefoniprogram.

En af nyhederne er, at Nero 7 Premium Reloaded understøtter de nye Blu-Ray- og HD DVD-formater, og derudover er hele pakken forberedt til at køre på Windows Vista, når denne engang kommer på gaden. En anden glimrende nyhed er Nero Scout, som er en funktion, der indekserer indholdet på harddisken, så man ved hjælp af Nero Search kan søge og finde filer lynhurtigt. Nero Search ligger som standard nede i proceslinjen, men er også bygget ind i selve brænderprogrammets Tiløj filer til brænding, så man også her har mulighed for at søge efter filer, man vil brænde både lokalt og på internettet.

Mediecenterdelen hedder Nero Home og er virkelig nem at overskue. Menuens knapper er store og teksten er tydelig og derfor står billedet rigtig godt på et gammelt tv. Hvis pcen har indbygget tv-tuner, kan man også bruge Nero Home som harddiskoptager. En god detalje ved mediecenterdelen er, at man kan betjene alle dens funktioner via en fjernbetjening (følger dog ikke med).

Det eneste der irriterer en smule er, at Nero forsøger at overtage alle pcens mediefiler. Heldigvis kan man fravælge det, men det kræver, at man følger nøje med i installationen. Nero 7 Premium Reloaded består af over tyve forskellige programmer, som alle kan ses på producentens hjemmeside.

Fakta

Nero 7 Premium Reloaded

  • Fremtidssikret

  • Mediacenter

  • Brugervenligt

  • Masser af ekstra programmer

  • Pris

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

En ordentlig lydoptager

En ordentlig lydoptager

Audacity er et komplet lydstudie, der gør det muligt at optage ubegrænset meget lyd, endda i mange spor, og derefter redigere og mikse resultatet, som du har brug for.

Læs mere

Nem cd-brænding

Nem cd-brænding

På nettet kan du finde bunkevis af lovlige gratisprogrammer. Komputer for alle har udvalgt et godt og gratis brænderprogram.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her