Cookie- og privatlivspolitik


Nem cd-brænding

På nettet kan du finde bunkevis af lovlige gratisprogrammer. Komputer for alle har udvalgt et godt og gratis brænderprogram.

>> Hent CD Burner XP Pro

CD Burner XP Pro er et nemt gratisprogram til at brænde cd og dvd. Det klarer alle de almindelige formater, både data, video-cd og musik-cd. Du kan kopiere hele cd'er og kopiere musik-cd'er spor for spor.

Når programmet starter, spørger det om, hvilken type cd/dvd du vil lave. Den øverste mulighed handler om data-cd/dvd. Her kan du samle filer fra forskellige steder i computeren og brænde dem på cd. Hvis du har en gammel samling videofilm liggende, kan du brænde en cd med film, der er lige til at afspille på dvd-afspiller til fjernsynet. Ved at bruge ISO-images kan du kopiere en hel cd ind på computeren til en enkelt (stor!) fil, der udgør en eksakt kopi af originalen.

CD Burner kan også bruge RW-medier, dvs. cd'er/dvd'er, der kan slettes og bruges igen mange gange. Hvis du har en digital musiksamling på computeren, vil CD Burner automatisk konvertere dem, så de passer til musik-cd'er, og brænde spilleklare cd'er til dig. Endelig kan CD Burner kopiere musik-cd'er til computeren, hente sangtitlerne fra internet og gemme musikken i MP3 eller andre formater.


Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Gendan de slettede filer

Gendan de slettede filer

På nettet kan du finde bunkevis af lovlige gratisprogrammer. Komputer for alle har udvalgt et rigtigt godt og gratis gendannelsesprogram.

Læs mere

Logitech G25 Wheel

Logitech G25 Wheel

G25 er så imponerende flot lavet, at prisen nok er rimelig men høj er den.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her