Cookie- og privatlivspolitik


Need For Speed ProStreet

Traditionen tro kommer der en ny udgave af bilspillet Need for Speed op til jul. Men denne gang er køreglæden ikke helt som forventet. Banerne er for ens, der er ingen strissere, og så er historien droslet kraftigt ned.

Set til:

335,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Årets udgave af den mere end ti år gamle spilserie foregår på lukkede baner ved højlys dag i modsætning til de seneste udgaver, hvor man kørte rundt i åbne bymiljøer. Dermed er banerne meget kedelige denne gang. Historien er tonet ned, så heller ikke her bliver spiloplevelsen sat i et højere gear, og man savner også de spændende politijagter med helikoptere og partisansøm, som har været en del af serien i flere omgange.

Desværre er disse mangler ikke omsat til ret mange nye tiltag. Dog skal det nævnes, at ens biler nu tager skade, hvis man smadrer for meget ind i modstandere eller bandereklamer, og det kan ses og mærkes på køreegenskaberne. Mellem løbene kan man reparere sine biler med optjente point, og man kan ligesom tidligere modificere sin vognpark på et utal af måder fra tonede ruder til ekstra motorkraft. Her er der ikke mange spil på markedet, der tilbyder så varieret en tuningsdel som netop Need for Speed.

Der er flere forskellige løbstyper som fx tidskørsel, drifting, hvor man skal lave udskridninger i sving samt drag race. Før sidstnævnte skal man varme dæk op, og røgen fra dækkene ser flot og realistisk ud, men man bliver hurtig træt af at spille dette minispil inden hvert eneste drag race. Til gengæld er det godt, at man stadig langt hen ad vejen kan vælge at køre de enkelte løb i vilkårlig rækkefølge, så man selv kan tilrettelægge sin vej til toppen.

For at blive hyldet som den ultimative racerbølle, skal man slå en håndfuld modstandere på vejen, og før de store afgørende løb, ser man lidt animeret film, der lige akkurat holder historien i (tom-)gang. I øvrigt kræver menusystemet en del tilvænning, før man bliver dus med de mange løb og muligheder for at modificere og købe biler.

Fartfornemmelse og grafik er udmærket, men heller ikke her er der sket nogen særlig udvikling, og man skal have en ny og kraftfuld pc for at køre spillet i maksimal kvalitet. Derfor må vi alt i alt konkludere, at ProStreet ligger pænt i svinget uden på noget tidspunkt at være i nærheden af at overhale seriens højdepunkt, Most Wanted. EA har forsøgt at genopfinde serien, og de skal have ros for at gøre et forsøg. Desværre er meget af spændingen, nerven og atmosfæren gået tabt i forsøget.

Fakta
  • Dårlig kørsel straffes

  • Kæmpe tuningsdel

  • God fartfornemmelse

  • Ensformige lukkede baner

  • Har mistet atmosfære

Spillets hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Samsung SyncMaster T220HD

Samsung SyncMaster T220HD

Samsung SyncMaster T220HD er en rigtig god skærm med digital tv-tuner og et hav af tilslutningsmuligheder. Vi anbefaler.

Læs mere

Gendan de slettede filer

Gendan de slettede filer

På nettet kan du finde bunkevis af lovlige gratisprogrammer. Komputer for alle har udvalgt et rigtigt godt og gratis gendannelsesprogram.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her