Cookie- og privatlivspolitik


Navigon 5110

Navigon har med deres 5110 skabt noget nær et mesterstykke inden for navigation.

Set til:

2.989,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Der er intet ved Navigons GPS 5110, der virker ugennemtænkt. I første omgang bemærker man et simpelt og stilrent design. Holderen, der medfølger til forruden, virker også solid.

Det fine design fortsætter i softwaren, der er god og overskuelig, med knapper, der er store nok til, at selv de mest klodsede ikke kommer til at trykke på to på samme tid, hvilket ellers ofte er et problem.

5110 finder hurtigt satellitterne – flere af konkurrenterne har ofte svært ved at lokalisere satellitterne hurtigt, men det er altså ikke et problem for Navigons 5110.

Indtastningen af destinationen går let, og den efterfølgende udregning af ruten er hurtig og vises på kortet som en fugleflugtslinje, mens 5110 udregner den optimale rute. Ud over hurtigste og korteste rute har 5110 også mulighed for at vælge den smukkeste rute – noget, der nok skal gøre nytte på bilferien.

Under kørslen får man vejledning af en stemme, der godt kan være en anelse for skarp, men til gengæld er udtalen fin. Kortet på skærmen er overskueligt og holdt i en grafik, der fungerer godt sammen med resten af styresystemet. 5110 er præcis og mister sjældent signalet, selv ikke imellem højhuse i byen.

Hvis man kører forkert, er 5110 hurtig til at udregne en ny rute, og den er også fleksibel nok til ikke blot at foreslå en U-vending.

Navigon har med deres 5110 skabt noget nær et mesterstykke inden for navigation. Hvis du udelukkende skal bruge en GPS-modtager, fås de faktisk ikke meget bedre, og vi tøver ikke med at anbefale 5110’eren. Eneste svaghed er, at prisen ligger ret højt, når man ser på konkurrenternes enheder, der måske nok har flere funktioner – men ingen er lige så gode til at finde vej som Navigon 5110.

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Pioneer DVR-560H-K

Pioneer DVR-560H-K

En brugervenlig harddisk- og dvd-optager, som byder på nogle gode funktioner og muligheder. Men den har sine begrænsninger.

Læs mere

Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Endnu flere gratisprogrammer og gratis services

På nettet kan du finde bunkevis af lovlige programmer - helt gratis. Komputer for alle har udvalgt de bedste til dig.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her