Cookie- og privatlivspolitik


Navigon 2310

Selve kortet er overskueligt og nemt at køre efter, men vi savner en enklere søgning.

Set til:

1.400,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Det er i høj grad det gode kørselskort, der gør Navigon 2310 til en velkommen gæst i bilens forrude – og så selvfølgelig det faktum, at denne GPS er i stand til at finde vej uden problemer.

Kortet er nemt at overskue med en pædagogisk tilgang til baneskift på motorvejen og indlagte vejskilte direkte i navigeringskortet.

Navigon benytter en funktion de kalder MyRoutes, så når vejen til en destination skal beregnes, sker det på baggrund af kørestil, ugedag og tid på døgnet. Det resulterer oftest i to til tre forskellige mulige ruter, som det, især hvis køreturen går ud i det ukendte, kan være svært at gennemskue fordele og ulemper ved, bortset fra mindre forskelle i selve rejsetiden.
T
il gengæld er GPS’en meget enkel at overskue med kun fire menupunkter på selve hovedskærmen og de resterende funktioner gemt længere nede i systemet. Det er imidlertid ikke en overflod af muligheder, der er adgang til, for Navigon 2310 er i høj grad en GPS, der er skåret helt ind til benet – den kan finde vej til en adresse eller interessepunkter som restauranter, seværdigheder med videre. Desværre er søgemulighederne i netop interessepunkter ikke specielt samarbejdsvillig, og det er så godt som umuligt blot at bladre omkring på må og få – en større grad af fritekstsøgning havde været at foretrække. Men når først destinationen er fundet, så guider Navigon 2310 dig sikkert i mål – og det er det vigtigste.

Fakta
  • Godt kort

  • Flere ruteforslag

  • Enkel brugerflade

  • Holderen er et puslespil

  • Ringe søgemuligheder

Eksterne links
Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Nem cd-brænding

Nem cd-brænding

På nettet kan du finde bunkevis af lovlige gratisprogrammer. Komputer for alle har udvalgt et godt og gratis brænderprogram.

Læs mere

Asus W90

Asus W90

Udstyr og ydelse ligger i top på denne Asus-pc, men det samme gør også prisen og maskinens vægt.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her